Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ford: Αυξάνει τις επενδύσεις στο εργοστάσιο της στο Halewood

Ford: Αυξάνει τις επενδύσεις στο εργοστάσιο της στο Halewood

10.366 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2022)

Βασιζόμενη στη δέσμευσή της για την ανάπτυξη της γκάμας των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η Ford επενδύει πάνω από 145 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιό της στο Halewood, στο Merseyside εκεί που παράγονται αρκετά μηχανικά μέρη για τα επαγγελματικά μοντέλα της Ford Pro.

Ηλεκτρική μονάδα ισχύος made in UK

Η τελευταία επένδυση περιλαμβάνει κρατική υποστήριξη από το UK Export Finance, μέσω της Εγγύησης Ανάπτυξης Εξαγωγών και θα βοηθήσει στη διασφάλιση των 500 θέσεων εργασίας υψηλής αξίας της Ford στο Halewood και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους για το μέλλον της Ford για ηλεκτρικά οχήματα. Το κέντρο E:PRiME της Ford κατασκευάζει πρωτότυπα της μονάδας ηλεκτρικής ισχύος και εκπαιδεύει τους υπαλλήλους της Halewood στη μηχανική και συναρμολόγησή της, με τη βοήθεια του Advanced Propulsion Centre. Η μονάδα ισχύος, που περιλαμβάνει κινητήρα edrive και κιβώτιο ταχυτήτων, αντικαθιστά τον κινητήρα και τη μετάδοση ενός συμβατικού οχήματος με κινητήρα προωθώντας ένα EV χρησιμοποιώντας ενέργεια μπαταρίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αύξηση παραγωγής σε 420.000 ετησίως, το 70% των ηλεκτρικών της Ford

Η χωρητικότητα της νέας μονάδας ισχύος της Halewood, η οποία αυξήθηκε σήμερα από 250.000 σε 420.000 ετησίως, σημαίνει επίσης ότι το 70% από τα 600.000 ηλεκτρικά που η Ford θα πουλάει στην Ευρώπη ετησίως έως το 2026, θα τροφοδοτούνται από την τεχνολογία που παράγεται από το Halewood. Η ώθηση EV της Ford στην Ευρώπη υποστηρίζει την επιτάχυνση του παγκόσμιου σχεδίου της εταιρείας για δύο εκατομμύρια ετήσια παραγωγή EVs στο ίδιο χρονικό πλαίσιο του 2026.
 

E-Transit, E-Tourneo & άλλα μελλοντικά μοντέλα με μονάδες ισχύος από το Halewood

Το γνωστό E-Transit Custom, η ηλεκτρική έκδοση του οχήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία, που επωφελείται από τη μοναδική υποστήριξη επαγγελματικών οχημάτων από το Ford Pro, τo E-Tourneo, το Transit Courier, το Tourneo Courier και άλλα μελλοντικά μοντέλα θα εφοδιάζονται με μονάδες ισχύος που κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Halewood θα παραδώσει τις γραμμές συναρμολόγησης των οχημάτων στα εργοστάσια της Ford Otosan στη Ρουμανία και την Τουρκία, αποτελώντας ένα σημαντικό μερίδιο της ετήσιας αξίας εξαγωγών της Ford UK από το εργοστάσιο στο Merseyside, καθώς και στο Dagenham - αξίας 2,1 δισεκατομμυρίων λιρών ετησίως.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »