Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ford Ranger: Γυναικείο παγκόσμιο «4X4 & PICK UP» της χρονιάς

Ford Ranger: Γυναικείο παγκόσμιο «4X4 & PICK UP» της χρονιάς

7.363 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2023)

Οι γυναίκες ψήφισαν. Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger είναι η πιο ευέλικτη και ικανή γενιά της δημοφιλούς σειράς, αλλά και επίσημα, το «Καλύτερο 4x4 & Pick-up» σύμφωνα με τους κριτές του World Car of Womens World Car of the Year.

Άλλο ένα βραβείο για το Ford Ranger

Το Γυναικείο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς ψηφίζεται από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από 63 γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινητοβιομηχανίας από 45 χώρες σε πέντε ηπείρους, οι οποίες αποτελούν τη μοναδική αποκλειστικά γυναικεία κριτική επιτροπή της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 

«Πρόκειται για ένα αξιόπιστο, κομψό και χαρισματικό pick-up»

Τα οχήματα σε έξι κατηγορίες αξιολογούνται ως προς την ασφάλεια, την οδήγηση, την άνεση, την τεχνολογία, τη σχεδίαση, την αποτελεσματικότητα, τον αντίκτυπο στο περιβάλλον και τη σχέση ποιότητας/τιμής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το εύρος των ικανοτήτων του Ranger, δηλώνοντας: «Πρόκειται για ένα αξιόπιστο, κομψό και χαρισματικό pick-up. Κινείται με ευκολία σε οποιοδήποτε έδαφος. Είναι τόσο αποτελεσματικό όσο ένα off-roader, αλλά πιο πρακτικό χάρη στη μεγάλη καρότσα.»
 

«Το ολοκαίνουργιο Ranger είναι πιο σκληρό και έξυπνο από ποτέ»

Η Liz Pelling, επικεφαλής επικοινωνίας, Ford Pro, Ευρώπη δήλωσε: «Το ολοκαίνουργιο Ranger είναι πιο σκληρό και έξυπνο από ποτέ, γεμάτο με πρωτοποριακή σχεδίαση και μηχανική από τις ομάδες μας σε όλο τον κόσμο, ενώ πωλείται σε περισσότερες από 180 χώρες. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή του Womens World Car of the Year για αυτό το βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει την παγκόσμια απήχηση του Ranger».
 

Το pickup με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη

Η σειρά Ranger εκτείνεται από το σκληρά εργαζόμενο XL έως το Ranger Raptor, το pickup με τις απόλυτες επιδόσεις. Νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, όπως ένα υψηλής τεχνολογίας ψηφιακό εσωτερικό, πρακτικά συρόμενα στηρίγματα φορτίου, βάσεις σφιγκτήρα και ενσωματωμένο χάρακα που μετατρέπει την πόρτα του χώρου αποσκευών σε πάγκο εργασίας, είναι αποτελέσματα από περισσότερες από 5.000 συνεντεύξεις επαγγελματιών για το πώς θα ήθελαν το ιδανικό pick-up τους. Όλα αυτά, χαρίζουν τον τίτλο του pickup με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος χρηστών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε