Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μία πρώτη εικόνα του νέου της φορτηγού έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, λίγο πριν αποκαλύψει τα πλήρη στοιχεία για το νέο της όχημα.

Φορτηγό με κυψέλες καυσίμου από τη Hyundai

3.014 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2018)

Μία πρώτη εικόνα του νέου της φορτηγού έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, λίγο πριν αποκαλύψει τα πλήρη στοιχεία για το νέο της όχημα.

«Γεύση» από το νέο της φορτηγό το οποίο διαθέτει σύστημα κίνησης κυψέλων καυσίμου έδωσε η Hyundai, τονίζοντας πως η αποκάλυψη αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο για τη τεχνολογία κυψέλων καυσίμου, η οποία έχει γίνει γνωστή μέσω των οχημάτων ix35 Fuel Cell και του NEXO.
 
Το νέο φορτηγό της Hyundai διαθέτει ένα ιδιαίτερο μαζικό σχεδιασμό, ο οποίος σύμφωνα με τη κορεατική μάρκα είναι περισσότερο αποδοτικός, ενώ η μάσκα στο μπροστά μέρος μέσω των γεωμετρικών σχημάτων δίνει τον δικό της συμβολισμό στο υδρογόνο, την ίδια ώρα που ο «φιλικός προς το περιβάλλον» χαρακτήρας του τονίζεται με τα μπλε και γαλάζια γραφικά.
 
Η εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για το επερχόμενο επαγγελματικό όχημα, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο θα συμβεί στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων (IAA 2018) που θα γίνει στο Αννόβερο, όπου θα αποκαλυφθούν και τα πλάνα της σε ότι αφορά την αγορά της Ευρώπης.
 
Τέλος η Hyundai σημείωσε πως το λανσάρισμα του φορτηγού κυψέλων καυσίμου θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.