Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κορυφαία έκδοση «AMG Line» της Mercedes-Benz V-Class ήταν μια από τις σημαντικές πρεμιέρες στην 66η ΙΑΑ.

ένα νέο στοιχείο είναι οι πολύ-λειτουργικές βάσεις για tablets πίσω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού.

Το εσωτερικό περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας υλικά και αρκετές επιπλέον λύσεις όπως μια κεντρική θήκη με ψύξη.

Ξεχωριστό στοιχείο του εξοπλισμού είναι η –μεγάλων διαστάσεων- πανοραμική ηλιοροφή με διαστάσεις 1,90μ. x 1,12μ.

H πιο δυναμική έκδοση του Mercedes-Benz V-Class

Προς το τέλος του 2015, η Mercedes-Benz αναμένεται να λανσάρει τις νέες εκδόσεις AMG Line της V-Class, που σε σχέση με τις υπόλοιπες του επιβλητικού γερμανικού μοντέλου, θα διακρίνονται για την πιο δυναμική εμφάνιση του αμαξώματος και τον πληρέστερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
Οι κυριότερες διαφορές της V-Class AMG Line εστιάζονται στο εμπρόσθιο και πίσω τμήμα του αμαξώματος όπου συναντάμε αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Πέραν αυτού, η ιδιαίτερα μεγάλη σε μέγεθος πανοραμική ηλιοροφή (1,90μ. x 1,12μ.) εκτός του ότι επιτρέπει τον ιδανικό φωτισμό του εσωτερικού, αποτελεί και ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα της εξωτερικής σχεδίασης των εν λόγω εκδόσεων. ΄
Στο εσωτερικό, στα νέα στοιχεία των εκδόσεων AMG Line συγκαταλέγεται ένας ειδικός αποθηκευτικός χώρος με ψύξη στην κεντρική κονσόλα καθώς και ειδικές ποτηροθήκες με σύστημα θέρμανσης και φωτισμό από λυχνίες LEDs. Παράλληλα, για τους επιβάτες της πίσω σειράς καθισμάτων προσφέρεται ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού καθώς και ειδικές βάσει για την τοποθέτηση tablet.
Δεδομένου του δυναμικού χαρακτήρα των εκδόσεων AMG της V-Class, η Mercedes-Benz τις έχει εφοδιάσει με ενισχυμένο σύστημα πέδησης ενώ, το σύστημα AGILITY CONTROL είναι διαθέσιμο σε ότι αφορά στη λειτουργία της ανάρτησης.
Παράλληλα, στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας είναι μεταξύ άλλων διαθέσιμα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφορά του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες όπως τα Active Parking Assist, Collision Prevention Assist, Blind Spot Assist, Lane Keeping Assist και φυσικά το PRE-SAFE. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ