Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξωτερικά, το Vivaro Surf Concept ξεχωρίζει από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου χάρη στην έντονη διχρωμία του αμαξώματος.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί ένας ανεξάρτητος χώρος φόρτωσης με όγκο από 3,2 – 4,0κ.μ. για την ασφαλή μεταφορά πάσης φύσεως εξοπλισμού.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι πλούσια εξοπλισμένος και εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα πολυμέσων και κλιματισμού.

Ένα πρωτότυπο Opel Vivaro, έτοιμο για την… παραλία

Το πρωτότυπο Vivaro Surf Concept που η Opel παρουσίασε την 66η ΙΑΑ είναι μια σχεδιαστική σπουδή πάνω σε ένα ευέλικτο, με υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας αλλά και μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες όχημα, για την κάλυψη την εξορμήσεων εκτός της πόλης. Ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του, το Opel Vivaro αποκτά μια νέα –ειδική- έκδοση που διακρίνεται για την ειδική έκδοση του αμαξώματος του, τόσο στιλιστικά όσο και σε ότι αφορά τις μεταφορικές του δυνατότητες.
Το πρωτότυπο Vivaro Surf Concept ξεχωρίζει άμεσα από τις συμβατικές εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου χάρη στην έντονη διχρωμία του αμαξώματος αλλά και την ιδιαίτερη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού του.
Βασισμένο στην έκδοση αμαξώματος Crew Cab, είναι σε θέση να μεταφέρει 5 – 6 επιβάτες ενώ παράλληλα, έχει προβλεφθεί ένας ανεξάρτητος –απομονωμένος- χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 3,2 – 4,0κ.μ. ανάλογα με το μήκος του μεταξονίου.
Το γεγονός αυτό επιτρέπει την μεταφορά πάσης φύσεως φορτίων, χωρίς η άνεση των επιβατών να επηρεάζεται στο ελάχιστο.
Το μεικτό βάρος του οχήματος ορίζεται στους 2,9t., ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δύο πλευρικές θύρες για την άνετη πρόσβαση των επιβατών, αερανάρτηση στον πίσω άξονα, καθώς και σύστημα «Keyless Opel» για την πρόσβαση στο αυτοκίνητο χωρίς τη χρήση κλειδιού.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως, την κίνηση του εν λόγω πρωτότυπου Opel Vivaro αναλαμβάνει ο BiTurbo CDTi πετρελαιοκινητήρας των 1,6λτ. με απόδοση 140 ίππων και μέγιστη ροπή 340 Nm. Χάρη στο πακέτο «ecoFLEX»που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα Start/Stop, το εν λόγω μηχανικό σύνολο εμφανίζει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου (έως και 6,1λτ./100χλμ.) και εκπομπές ρύπων (από 160g/km). 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ