Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Caddy θα παρουσιάστηκε σε νέες 4κίνητες εκδόσεις «Alltrak».

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι καλαίσθητος ενώ και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται πληρέστατος.

Όπως και στην προηγούμενη γενιά του γερμανικού μοντέλου, οι εκδόσεις Alltrak θα προσφέρονται τόσο σε επιβατικές όσο και επαγγελματικές εκδοχές.

Το νέο VW Caddy τώρα και με σύστημα 4ΜΟΤΙΟΝ

Όπως και ο προκάτοχος του, έτσι και το νέο VW Caddy αναμένεται να είναι διαθέσιμο και σε νέες, 4κίνητες, εκδόσεις που πλέον θα ονομάζονται ωστόσο «Caddy Alltrak» σε αντίθεση με τις αντίστοιχες εκδόσεις «Cross Caddy» της προηγούμενης -3ης- γενιάς του γερμανικού μοντέλου.
Οι εκδόσεις Caddy Alltrak θα προσφέρονται τόσο σε επιβατικές όσο και επαγγελματικές εκδοχές αμαξώματος ενώ, στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών ή το σύστημα 4κίνησης «4MOTION» θα διατίθεται προαιρετικά.
Σε ότι αφορά στη σχεδίαση τους, πέραν του λογότυπου «Alltrak» που εμφανίζεται επανειλημμένα, αξίζει να αναφέρουμε τις προστατευτικές επενδύσεις από μαύρο –ματ- πλαστικό στους θόλους των τροχών, τις πλευρικές θύρες και το κάτω μέρος των προφυλακτήρων.
Παράλληλα, στο κάτω μέρος του αμαξώματος υπάρχουν ειδικές προστατευτικές επενδύσεις για την προστασία του κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Στο εσωτερικό θα προσφέρονται αρκετές επενδύσεις από δέρμα (τιμόνι, επιλογέας ταχυτήτων, χειρόφρενο) αλλά και χρώμιο ενώ, ειδικά στις επιβατικές εκδόσεις, θα περιλαμβάνονται επιπλέον λύσεις όπως οι αναδιπλούμενες βάσεις – τραπεζάκια στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων, τα πλήρως ρυθμιζόμενα υποβραχιόνια κ.ο.κ.

Κινητήρες με καύσιμο βενζίνη, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο
Οι εκδόσεις Caddy Alltrak θα εφοδιάζονται με τους νέους πετρελαιοκινητήρες TDI των 2,0λτ. με ισχύ 75 – 150 ίππων καθώς και με τους βενζινοκινητήρες TSI των 1,0, 1,2 ή 1,4λτ. με απόδοση από 84 – 125 ίππων.
Παράλληλα, θα προσφέρονται και εκδόσεις με τον κινητήρα TGI των 1,4λτ., με απόδοση 110 ίππων που κάνει χρήση και φυσικού αερίου ως καύσιμο.
Ανάλογα με τον κινητήρα, θα είναι διαθέσιμα χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή οι εκδόσεις με 6 ή 7 σχέσεις του αυτόματου DSG.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως πέραν του συστήματος «4MOTION» στον προαιρετικό εξοπλισμό των εκδόσεων Alltrak του νέου Caddy θα συγκαταλέγονται αρκετές ακόμη προηγμένες τεχνολογικά λύσεις όπως το σύστημα Hill Hold, ειδικό σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών κ.ά. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ