Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το δυναμικό πρωτότυπο Multivan PanAmericana φαντάζει αρκετά… κοντά στο στάδιο της μαζικής παραγωγής ενώ…

… πέραν της δυναμικής του εμφάνισης, είναι σε θέση να μεταφέρει ακόμη και μια μοτοσικλέτα στο εσωτερικό του.

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο VW Multivan PanAmericana

Μία ακόμη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσία στο περίπτερο της Volkswagen κατά τη διάρκεια της 66ης ΙΑΑ ήταν το πρωτότυπο «Multivan PanAmericana Concept».
Με αρκετές… πιθανότητες να φτάσει τελικά στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, το εν λόγω πρωτότυπο διαθέτει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέου VW T6 με τη διαφορά πως, το αμάξωμα του φέρει μια έντονη διχρωμία από άσπρη και μαύρη βαφή με αρκετές κόκκινες λεπτομέρειες.
Παράλληλα, οι θόλοι των τροχών είναι πιο τονισμένοι ενώ και οι αλουμινένιοι τροχοί είναι μεγαλύτερων διαστάσεων.
Επιπρόσθετα, χαρακτηριστική είναι η επένδυση από μέταλλο στο κάτω μέρος του οχήματος, για την προστασία του κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές. Ωστόσο, το στοιχείο που ξεχωρίζει το Multivan PanAmericana Concept είναι η δυνατότητα του να υποστηρίξει τη μεταφορά μιας… μοτοσικλέτας στο εσωτερικό του.
Συγκεκριμένα, η ύπαρξη μιας ειδικής, ηλεκτρικά ελεγχόμενης, ράμπας στο πίσω μέρος του οχήματος καθώς και τα ειδικά σημεία στήριξης στο εσωτερικό του, επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του να φορτώσει εύκολα και γρήγορα την μοτοσικλέτα του σε αυτό.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο εσωτερικό ο διάκοσμος είναι αρκετά δυναμικός και πέραν των πολλαπλών επενδύσεων από δέρμα, μέταλλο και ανθρακονήματα, το δάπεδο δεν καλύπτεται από μοκέτα αλλά από πλάκες αλουμινίου, προκειμένου να τονιστεί ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του οχήματος.
Καταλήγοντας, την κίνηση του VW Multivan PanAmericana Concept αναλαμβάνει ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 204 ίππων και μέγιστη ροπή 400Nm, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και φυσικά, με το σύστημα τετρακίνησης «4MOTION».

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ