Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η NEOTEC ENERGY στην Logistics & Transportation Expo Thessaloniki 2024

Η NEOTEC ENERGY στην Logistics & Transportation Expo Thessaloniki 2024

3.158 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2024)

Η NEOTEC ENERGY επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Logistics & Transportation Expo Thessaloniki 2024.

Η NEOTEC ENERGY αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CENNTRO στην Ελλάδα και κορυφαίος πάροχος λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων, επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στην επερχόμενη Logistics & Transportation Expo Thessaloniki 2024. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία τους εκεί αποτελεί μια ευκαιρία να επιδείξουν τις προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικό σύστημα μεταφορών. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης και φόρτισης. 

Η NEOTEC ENERGY, μέλος του Ομίλου εταιρειών Σπυρίδη, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων από προμηθευτές διεθνούς αξιοπιστίας. Παράλληλα, μέσω του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης σε Πανελλαδικό επίπεδο. Στο όραμα για ένα μέλλον έξυπνης κινητικότητας, η Neotec Energy προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα αξιόπιστων και 100% ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των οχημάτων CENNTRO στην Ελλάδα. Η CENNTRO κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως. Τα ηλεκτρικά οχήματα της έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι οικονομικά και αποδοτικά, προσφέροντας χαμηλότερα έξοδα συντήρησης και μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με τα συμβατικά οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην αντοχή.

Οι υπέυθυνη της εταιρίας θα χαρούν να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό τους και να σας ενημερώσουν αναλυτικά για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.