Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Η Volta Trucks μπαίνει δυναμικά στην αγορά

Η Volta Trucks μπαίνει δυναμικά στην αγορά

7.488 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2023)

Η Volta Trucks ανακοινώνει τις πρώτες παραγγελίες για περισσότερα από 300 ηλεκτρικά φορτηγά, ενώ παράλληλα τα έσοδά της ξεπερνούν τα 85 εκατομμύρια ευρώ με την παραγωγή να ξεκινά μέσα στους επόμενους μήνες.

Περισσότερες από 300 παραγγελίες και έσοδα πάνω από 85 εκατ. ευρώ.

Η Volta Trucks είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και παρόχους υπηρεσιών πλήρως ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων, κάτι που αποδεικνύεται και από το δυναμικό ξεκίνημά της το 2023, όπου με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως το πρώτο της όχημα -το αμιγώς ηλεκτρικό Volta Zero- σημείωσε περισσότερες από 300 παραγγελίες και συναφή έσοδα πάνω από 85 εκατ. ευρώ.
 

«Η Volta Trucks έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τις πρώτες εβδομάδες του 2023»

Η παραγωγή του ηλεκτρικού φορτηγού Volta Zero πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2023, στις γραμμές παραγωγής της εργοστασιακής μονάδας της Steyr στην Αυστρία. «Η Volta Trucks έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τις πρώτες εβδομάδες του 2023, επιβεβαιώνοντας περισσότερες από 300 παραγγελίες φορτηγών πελατών για τα πρώτα οχήματα από τη γραμμή παραγωγής μας στην Αυστρία. Αυτό καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των στόχων παραγωγής μας για το 2023, προτού οι πελάτες δοκιμάσουν πιλοτικά τα οχήματα. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και καταδεικνύει τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Volta Zero και την εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας στην ικανότητά μας να προσφέρουμε», δήλωσε η Essa Al-Saleh, Διευθύνων Σύμβουλος της Volta Trucks.
 

Όλα έτοιμα για να ανταποκριθούν στη μεγάλη ζήτηση

Το εργοστάσιο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στην έντονη ζήτηση των πελατών: «Η Volta Trucks είναι έτοιμη για έναν επιτυχημένο πρώτο χρόνο πωλήσεων και παραγωγής. Είμαστε βέβαιοι και επικεντρωμένοι στην υλοποίηση των στρατηγικών μας φιλοδοξιών και στόχων για απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές και βελτίωση της ασφάλειας των κέντρων των πόλεων», κατέληξε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε