Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Η ZF φέρνει νέες λύσεις λογισμικού για τα επαγγελματικά οχήματα!

3.758 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2024)
Η ZF φέρνει νέες λύσεις λογισμικού για τα επαγγελματικά οχήματα!

-Τεχνολογίες σασί & software συνδυάζονται για ασφάλεια και αυτονομία
-Οδήγηση με ένα πεντάλ & σύστημα αναγεννητικής πέδησης, μεταξύ των λειτουργιών του λογισμικού

Τεχνολογίες σασί & software συνδυάζονται για ασφάλεια και αυτονομία

Δεδομένου πως η τάση της σημερινής εποχής θέλει τα επαγγελματικά οχήματα να ποντάρουν όλο και περισσότερο στον τομέα της ψηφιακής ολοκλήρωσης, η ZF παίρνει τα μέτρα της και υιοθετεί έξυπνες λύσεις λογισμικού συνδυαστικά με τις υπάρχουσες τεχνολογίες πλαισίου.
Η αξιοποίηση της ενέργειας που δημιουργείται κατά την επιβράδυνση ενός οχήματος για την επαναφόρτιση των ενσωματωμένων μπαταριών, άλλωστε, μπορεί να επεκτείνει αποτελεσματικά την εμβέλεια ενός ηλεκτρικού οχήματος ή ακόμα και να μειώσει το μέγεθος των μπαταριών που απαιτούνται.
Πάνω σε αυτό, το πρόγραμμα «Braking & e-Drive Synergy» της ZF εναρμονίζει τις λειτουργίες του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης και πέδησης για τη βελτιστοποίηση της ανάκτησης υπό πλήρη έλεγχο ευστάθειας, ενισχύοντας την απόδοση, την ασφάλεια και την άνεση, ενώ παράλληλα μειώνει το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).
Με τον συγκεκριμένο τρόπο, το σύστημα μεγιστοποιεί την ανάκτηση ενέργειας για την επαναφόρτιση των ενσωματωμένων μπαταριών κατά τη διάρκεια της οδήγησης, επεκτείνοντας αποτελεσματικά την αυτονομία του οχήματος.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>