Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ προσφέρει στην ελληνική αγορά εκτός του eDeliver 3, το επίσης ηλεκτροκίνητο Maxus EV80, καθώς και το Μεγάλο Van «Deliver 9», αρχικά σε πετρελαιοκίνητη και μετέπειτα σε ηλεκτρ

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ προσφέρει στην ελληνική αγορά εκτός του eDeliver 3, το επίσης ηλεκτροκίνητο Maxus EV80, καθώς και το Μεγάλο Van «Deliver 9», αρχικά σε πετρελαιοκίνητη και μετέπειτα σε ηλεκτροκίνητη (eDeliver 9) έκδοση.

    Λίγα λόγια για την Maxus

    62.682 Επισκέψεις στο άρθρο

    H εταιρεία Maxus είναι θυγατρική της SAIC Motors (Shanghai Automotive Industry Corporation), του μεγαλύτερου Ομίλου της Κίνας στον κλάδο της αυτοκίνησης, που ιδρύθηκε το 1958.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 122 δις δολαρίων (για το 2019), βρίσκεται στο Νο.52 του Fortune 500 για το 2020, κατέχει την 7η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο για τον κλάδο των αυτοκινητοβιομηχανιών και τη 10η θέση στη λίστα με τις ισχυρότερες εταιρείες της Κίνας. Οι ετήσιες πωλήσεις οχημάτων της SAIC ανέρχονται στις 6,3 εκ. μονάδες και διατηρεί μερίδιο 22,7% στην εγχώρια αγορά ενώ, έχει ξεκινήσει την δυναμική της επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ άλλων και στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Μέσω πολυετών κοινοπραξιών με κορυφαίους Ομίλους της αυτοκίνησης όπως οι Volkswagen & General Motors, έχει αποκτήσει την απαιτούμενη τεχνογνωσία ενώ συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές όπως οι Bosch, ZF κ.ά.
    Σε ότι αφορά στην αγορά της Κίνας, έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 80.000+ πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας Maxus ενώ, οι συνολικές πωλήσεις των αμιγώς ηλεκτρικών (BEV), υβριδικών (PHEV) ή υδρογονοκίνητων (Fuel-Cell) οχημάτων των θυγατρικών του Ομίλου SAIC για το 2019, ανήλθαν στις 185.000 μονάδες.
    Σε ότι αφορά στη Maxus, η SAIC έχει επενδύσει περισσότερα από 2 δις ευρώ προκειμένου να εξελίξει τους εκπροσώπους της σε θέματα ασφάλειας, καινοτομίας ενώ, για την ελληνική αγορά την αποκλειστική εκπροσώπηση και διανομή έχει αναλάβει η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »