Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδανική επιλογή για την χρήση που θέλουμε

«βασική χρήση του C3 Entreprise με τον 1.400άρη πετρελαιοκινητήρα που κατέχω εδώ και 1,5 έτος αφορά σε πολλαπλά καθημερινά δρομολόγια σε όλη τη χώρα.
Το εν λόγω μοντέλο της Citroen το απέκτησα ως καινούργιο και το θεωρώ ως τον ιδανικό συνεργάτη καθώς ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες τις επιχείρησης ενώ, ο πολύ πλούσιος εξοπλισμός του αναβαθμίζει την άνεση του οδηγού κατά τη διάρκεια των πολύωρων δρομολογίων. Επίσης, τα πίσω πλευρικά παράθυρα αναβαθμίζουν την ασφάλεια στην οδήγηση και ήταν κάτι που μας έλειπε από το προηγούμενο όχημα (άλλης μάρκας) που χρησιμοποιούσαμε.
Φυσικά και είμαστε απόλυτα ενήμεροι αναφορικά με τις μεταφορικές του δυνατότητες δεδομένου ότι φροντίζουμε να εκμεταλλευόμαστε το έπακρο τον χώρο φόρτωσης των 1.000 λτ. για τη μεταφορά των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, από τους πωλητές μας, στους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.
Από την μέχρι στιγμής χρήση του, έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ευρυχωρία της καρότσας του και την ευκολία φόρτωσης που μας προσφέρουν οι πίσω πλευρικές πόρτες. Επίσης, τα σύστημα συστήματα ασφάλειας και η εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, ανεξαρτήτως φορτίου, σε συνδυασμό με τον αποδοτικό και με μικρή κατανάλωση κινητήρα του, συγκαταλέγονται στα θετικά του χαρακτηριστικά.
Οι εργασίες συντήρησης του γίνονται πάντοτε στην Citroen Α. Μακρής Α.Ε. από την οποία ενημερωνόμαστε για τις όποιες προσφορές ενώ γενικά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την άμεση ανταπόκριση τους στις απορίες μας αλλά και γενικότερα στη συντήρηση του οχήματος.
Τόσο η χαμηλή μέση κατανάλωση (3,8λτ./100χλμ.) όσο και το πραγματικά χαμηλό κόστος της προγραμματισμένης συντήρησης κατά τη διάρκεια του 1,5 έτους που έχουμε το αυτοκίνητο μας ικανοποιούν απόλυτα και θεωρώ πως, δεδομένης της πολύ καλής τιμής αγοράς του, θα το επιλέγαμε ξανά. Εξάλλου, θα χρειαστεί σύντομα να αντικαταστήσουμε με ένα νέο Citroen C3 Entreprise το παλαιότερο αυτοκίνητο του στόλου μας».

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ