Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ευέλικτο και με χαμηλό κόστος leasing

Αρβανίτης Μαρίνος
Επαγγελματίας οδηγός σε διαφημιστική εταιρεία
Opel Vivaro του 2014

«Η επιλογή του Opel Vivaro πριν από ένα έτος ως καινούργιο, έγινε έχοντας πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων και των πλεονεκτημάτων του και προορίζεται για τη μεταφορά stand και του εξοπλισμού περιπτέρων, δηλαδή ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησης μας.
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα καλυμμένος από τις δυνατότητες του και η ευελιξία του διευκολύνει –μεταξύ άλλων- σημαντικά και στην εξεύρεση μιας θέσης στάθμευσης γρήγορα. Σε ότι αφορά στην καμπίνα, οι χώροι θα μπορούσαν να ήταν λίγο μεγαλύτεροι ενώ ο κινητήρας του δεν αποδίδει τη ροπή από αρκετά χαμηλά ωστόσο, η μεγάλη οικονομία καυσίμου είναι ένα σαφές πλεονέκτημα.
Η συντήρηση του οχήματος γίνεται μέσω της εταιρείας leasing καθώς με αυτόν τον τρόπο επιλέξαμε να το αποκτήσουμε ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις after-sales υπηρεσίες.
Τόσο το κόστος χρήσης όσο και συντήρησης του θα το χαρακτήριζα ως φυσιολογικό ενώ, αν ήθελα να απαριθμήσω τα βασικά του πλεονεκτήματα θα έλεγα που είναι η ευελιξία αλλά και το χαμηλότερο κόστος leasing σε σχέση με άλλα μοντέλα.
Αν και δεν σκοπεύουμε να το αντικαταστήσουμε σήμερα, είναι σαφές πως θα το επιλέγαμε εκ νέου καθώς εξάλλου, είναι ήδη η 2η φορά που το εμπιστευόμαστε».

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ