Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Θα το επέλεγα ξανά, αλλά με πετρελαιοκινητήρα

Κωνσταντινίδης Βαγγέλης
Ταπητοκαθαριστήρια TapiKon
Mercedes-Benz Sprinter του 2009

«Η βασική χρήση του Mercedes-Benz Sprinter 324 (Van) που αποκτήσαμε πριν από μια 6ετία είναι η μεταφορά ταπήτων από και προς την έδρα μας και με αυτό το δεδομένο, θεωρώ πως είναι το σωστό εργαλείο. Με ωφέλιμο φορτίο 1,5t. και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μήκος έως και 3,15μ. μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση ακόμη και τα πιο μεγάλα χαλιά. Συνολικά, θεωρώ πως δεν θα ήθελα τίποτε παραπάνω –αλλά και λιγότερο- αναφορικά με τις μεταφορικές του δυνατότητες.
Ο 3,5λιτρος κινητήρας του με αυτόματο κιβώτιο δεν ζορίζεται πουθενά και μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ωστόσο, μειονέκτημα είναι η αυξημένη κατανάλωση καυσίμου του αλλά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα!
Μέχρι τώρα, τα service του γίνονται σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή, κατά καιρούς λαμβάνω e-mails από την εταιρεία με ενημερώσεις για τις προσφορές που υπάρχουν ενώ, όσες φορές χρειάστηκα κάποια υπηρεσία ή ανταλλακτικά από τη Mercedes-Benz, η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.
Το κόστος χρήσης του είναι λίγο υψηλό εξαιτίας της αυξημένης κατανάλωσης και των ακριβών ασφαλίστρων ενώ, τα Τέλη Κυκλοφορίας είναι αντίστοιχα με ενός οχήματος 2,0λτ. Παράλληλα, υψηλό είναι το κόστος συντήρησης και των ανταλλακτικών, λόγω της μάρκας αλλά και της ποιότητας τους.
Η ποιότητα κατασκευής, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης και ο δυνατός κινητήρας είναι και ο λόγος που το επέλεξα εξάλλου ωστόσο, αν και θα το επέλεγα ξανά, αυτή τη φορά θα το αποκτούσα με πετρελαιοκινητήρα, κάτι που δεν επιτρέπονταν τότε.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω σύντομα». 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ