Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδανικό και επαρκές στα πάντα

Παούρης Αντώνης
Τεχνίτης καυστήρων
VW Caddy 1,4 του 2008

«Απέκτησα το 1.400άρι VW Caddy πριν από μια 7ετία ως καινούργιο για τη μεταφορά των υλικών και των εργαλείων που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου, ενώ κατά μέσο όρο διανύω με αυτό 250 – 300 χλμ. σε ημερήσια βάση.
Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως το ιδανικό όχημα για τη δουλειά που το χρησιμοποιώ ενώ, σε καμία περίπτωση δεν έχω εξαντλήσει τις μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμο φορτίο). Είναι επαρκές σε όλους τους τομείς και δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα σε ότι αφορά στον κινητήρα του και γενικότερα στο σύστημα μετάδοσης.
Οι εργασίες γίνονται σε εξειδικευμένο συνεργείο ενώ, αν και ενημερώνομαι από την εταιρεία για τις όποιες προσφορές στον κλάδο του after-sales, προτιμώ το εξειδικευμένο συνεργείο και τα άτομα που εμπιστεύομαι.
Θα ήθελα επίσης να σημειώσω πως, η κατανάλωση καυσίμου του είναι κανονική ωστόσο, από τα 85.000χλμ. έκανα μετατροπή σε LPG και έχω ακόμη μεγαλύτερη οικονομία σε καύσιμο. Το κόστος χρήσης (ασφάλιση και τέλη κυκλοφορίας) είναι λογικά όπως και το κόστος συντήρησης. Τα ανταλλακτικά μάλιστα είναι φθηνά.
Η εμπιστοσύνη στο όνομα της VW και η προηγμένη γερμανική τεχνολογία είναι από τους βασικούς λόγους που το επέλεξα ενώ είναι σίγουρο πως θα ήταν εκ νέου η επιλογή μου αν και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω σύντομα». 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ