Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Θα το αντικαθιστούσα μόνο με τη νέα γενιά του

Κρέζας Αριστείδης
Γεωργικά προϊόντα
Nissan Navara του 2015

«Απέκτησα το Nissan Navara πριν από μόλις πέντε μήνες για χρήση στη μεταφορά γεωργικών προϊόντων και εργατικού προσωπικού και θεωρώ πως είναι το κατάλληλο όχημα για την χρήση που το προορίζω. Με ωφέλιμο φορτίο 780 κιλών και δυνατότητα ρυμούλκησης έως και 3,0t. με καλύπτει απόλυτα ωστόσο θα ήθελα οι διαστάσεις της καρότσας του να ήταν μεγαλύτερες.
Αντίστοιχα, ο κινητήρας του είναι πολύ δυνατός με μοναδικό μειονέκτημα την αυξημένη κατανάλωση του σε υψηλές ταχύτητες.
Τα service του γίνονται φυσικά στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και με άριστα το 10 θα τους βαθμολογούσα με 8 καθώς τα ανταλλακτικά είναι πολύ ακριβά. Ωστόσο, ενημερώνομαι για τις όποιες προσφορές τους τόσο στο κινητό όσο και με e-mail.
Το ύψος των ασφαλίστρων του είναι λογικά ενώ τα Τέλη Κυκλοφορίας του είναι χαμηλά γιΆ αυτό και επέλεξα και το Navara για διττή χρήση (επαγγελματικό & επιβατικό). Φυσικά, είναι γεγονός ότι το όνομα της Nissan αποτελεί εγγύηση για μένα ενώ μου αρέσει πολύ και αισθητικά.
Τέλος αξίζει να αναφέρω πως θα το επέλεγα εκ νέου καθώς, δεν σας κρύβω πως σκοπεύω να το αντικαταστήσω σύντομα με την επόμενη γενιά του, πιθανόν μέσα στο 2016».

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ