Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η κόπωση ενός οδηγού μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτός αποκοιμηθεί πάνω στο τιμόνι…

Η κούραση σκοτώνει!

1.704 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2015)

Η κόπωση είναι μια μόνιμη… απειλή για την ασφάλεια των οδηγών (επαγγελματιών ή μη) καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιος μπορεί να αποκοιμηθεί στο τιμόνι με ολέθρια αποτελέσματα.

Δεδομένου ότι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι πλέον κοντά, αρκετοί από εμάς πρόκειται να εκδράμουν σε προορισμούς εκτός της πόλης.

Παράλληλα όμως, κατά την ίδια περίοδο αυξάνεται και το μεταφορικό έργο σε πολλούς κλάδους με αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονου κυκλοφοριακού φόρτου τόσο στο αστικό όσο και το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Ωστόσο με βάση το βίντεο που σας παρουσιάζουμε, δεν θέλουμε να εστιάσουμε στις έντονες κυκλοφοριακές συνθήκες που ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά, στους κινδύνους που καιροφυλακτούν.

Ένας από τους μεγαλύτερους εξ αυτών είναι η κόπωση του οδηγού που, όπως όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες οδηγοί (και όχι μόνο) γνωρίζουν, μπορεί να αποβεί μοιραία. Σύμφωνα με τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο οδηγός του φορτηγού στο βίντεο που παρουσιάζουμε, μάλλον αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Η συνέχεια στην οθόνη…