Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, η νέα X-Class βρίσκεται στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Mercedes-Benz Hellas.

H νέα Mercedes X Class είναι εδώ!

3.420 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2017)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Mercedes-Benz Ελλάς, από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου,  η νέα X-Class, το πρώτο Pick-Up της εταιρείας είναι πλέον στις εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της εταιρείας.

Σε κυρίαρχη θέση στις εκθέσεις των επίσημων Διανομέων της Mercedes-Benz βρίσκεται πλέον η νέα X-Class! Το πρώτο –premium- Pick-Up της εταιρείας αλλά και της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών, συνδυάζει αρμονικά τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός Pick-Up με τις κλασικές… αρετές ενός Mercedes-Benz: στιβαρότητα με σύγχρονοι σχεδιασμό, εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου με οδηγικές επιδόσεις και ασφάλεια, διαισθητική λειτουργικότητα με γνήσια πολυτέλεια.
Η νέα X-Class πραγματοποιεί την είσοδο της στην ελληνική αγορά σε τρεις σχεδιαστικές εκδόσεις εξοπλισμού, τις «Pure», «Progressive» και «Power» ενώ έχει να επιδείξει τη μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης στην κατηγορίας της.
Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως η Mercedes-Benz σχεδίαση μια μεγάλη ποικιλία πακέτων εξοπλισμού για την X-Class με πολλαπλές επιλογές ως προς τα υλικά, τα χρώματα κ.ο.κ., προκειμένου ο συνδυασμός τους να είναι ουσιαστικά ανεξάντλητος και να εκπληρώνει κάθε αισθητική ή επαγγελματική απαίτηση.
Το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz αποτελεί αναμφισβήτητα ένα… νέο είδος στην κατηγορία του και ήδη, από την έναρξη των παραγγελιών του τον Σεπτέμβριο, έχει εισπράξει το θερμό ενδιαφέρον και του ελληνικού αγοραστικού κοινό.
Καταλήγοντας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις νέες εκδόσεις και τις δυνατότητες της νέας Mercedes-Benz X-Class, τόσο στο ειδικό site που έχει δημιουργηθεί για το μοντέλο, όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz Ελλάς.