Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Ηλεκτρικό Hummer Pick-Up! (+vid)

4.252 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2020)

Έπειτα από καθυστέρηση μηνών λόγω της πανδημίας, η GMC παρουσίασε τελικά το νέο Hummer και μάλιστα σε έκδοση Pick-Up με τρεις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων!

Παρά το γεγονός ότι η επίσημη παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του μοντέλου είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον περασμένο Μάρτιο, εξαιτίας της πανδημίας ακυρώθηκε αρκετές φορές.
Τελικά η εταιρεία GMC αποκάλυψε το νέο Hummer και μάλιστα σε ηλεκτροκίνητη έκδοση Pick-Up (!) την Τρίτη (20/10) δίνοντας στη δημοσιότητα κάποια εντυπωσιακά αν μη τι άλλο, τεχνικά χαρακτηριστικά.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο GMC Hummer EV Pick-Up, όπως ονομάζεται το μοντέλο, που θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος του 2021, θα εφοδιάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, δύο πίσω και έναν μπροστά, με συνολική απόδοση 1.000 ίππων και ροπή άνω των 1.350Nm!
Όπως είναι φυσικό, το νέο αυτό ηλεκτρικό Pick-Up θα είναι σε θέση να προσφέρει… φαντασμαγορικές επιδόσεις, με την εταιρεία να αναφέρει πως η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 3,0δλ.!
Επιπρόσθετα, οι δύο συστοιχίες μπαταριών συνολικής χωρητικότητας 200kWh θα διασφαλίζουν αυτονομία έως και 563 χλμ.
Όπως είναι φυσικό, το νέο Hummer, ακόμη και σε έκδοση Pick-Up, θα διακρίνεται για τις εντυπωσιακές διαστάσεις του αλλά και τις ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως η στάνταρτ απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος ορίζεται στα 25,1 εκ. ωστόσο, χάρη ένα ειδικό σύστημα αερανάρτησης, η εν λόγω απόσταση θα μπορεί να αυξηθεί έως και στα 40,4 εκ., επιτρέποντας μεταξύ άλλων στο Hummer EV Pick-Up να διέλθει από υδάτινα εμπόδια βάθους έως 610 χλστ. ή να υπερπηδήσει εμπόδια ύψους έως και 457 χλστ. χάρη και στα ελαστικά Goodyear Wrangler All Territory MT των 35 ιντσών.
Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει πως ο οδηγός θα μπορεί να ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν γύρω από το όχημα κατά την κίνηση σε δύσβατες περιοχές, από έως και 18 διαφορετικές λήψεις καμερών, που θα προβάλλονται στην τεράστια οθόνη της κεντρικής κονσόλας, με διαστάσεις 12,3 η 13,4 ιντσών!
Περισσότερα για το νέο GMC Hummer EV Pick-Up μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί και στις εικόνες που σας προσφέρουμε…

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις