Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Με μεικτό βάρος συρμού 74 τόνων, το ηλεκτρικό Scania μεταφέρει καθημερινά 2.000 τόνους ορυκτών, καθώς δουλεύει για 19 ώρες το 24ώρο!

Με μεικτό βάρος συρμού 74 τόνων, το ηλεκτρικό Scania μεταφέρει καθημερινά 2.000 τόνους ορυκτών, καθώς δουλεύει για 19 ώρες το 24ώρο!

Ηλεκτρικό Scania 74 τόνων στο ορυχείο 19 ώρες/24ώρο

3.137 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2022)

Προπομπός των όσων πρόκειται να δούμε την προσεχή διετία, αποτελεί το 74 τόνων ηλεκτρικό φορτηγό της Scania, το οποίο πραγματοποιεί δρομολόγια σχεδόν όλη μέρα, μεταφέροντας καθημερινά 2.000 τόνους μεταλλευμάτων χρυσού.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Μεταφέροντας μεταλλεύματα χρυσού με ηλεκτρικό Scania!

  • Σε ορυχείο της Β. Σουηδίας για 19 ώρες/24ώρο
  • Μεικτό βάρος συρμού 74 τόνων
  • Καθημερινά 2.000 τόνοι φορτίου
  • Προπομπός όσων ετοιμάζει η Scania εντός 2ετίας
 
Σε λειτουργία έχει θέσει ένα ηλεκτρικό φορτηγό της Scania, η σουηδική εταιρεία εξόρυξης Boliden, με το φορτηγό μηδενικών ρύπων να δουλεύει σχεδόν όλη μέρα, μεταφέροντας 2.000 τόνους ορυκτών καθημερινά, από το ορυχείο μέχρι τη μονάδα συγκέντρωσης της εταιρείας, η οποία φιλοδοξεί έως το 2030 να έχει περιορίσει κατά 40% τις εκπομπές CO2 που παράγει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

19 ώρες το εικοσιτετράωρο

Το ηλεκτρικό φορτηγό έχει μεικτό βάρος συρμού 74 τόνων και πραγματοποιεί δρομολόγια για περίπου 19 ώρες το εικοσιτετράωρο, καθώς σταματάει μόνο όταν οι μπαταρίες του χρειάζονται φόρτιση. Το πολύτιμο φορτίο του ηλεκτρικού Scania αποτελείται από μεταλλεύματα χρυσού.

Προπομπός μελλοντικών φορτηγών

Σημειώνεται πως το εν λόγω ηλεκτρικό φορτηγό στηρίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Scania για τα υπόλοιπα οχήματα που παράγει. Ωστόσο φέρει ισχυρότερα μέρη για να αντέχει τα υψηλά φορτία, ενώ εμφανίζει και μεγαλύτερη αυτονομία, στοιχεία που θα περάσουν στη μαζική παραγωγή εντός της προσεχούς διετίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »