Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Workhorse παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο Van με την ονομασία «N-GEN».

Ηλεκτρικό Van από την Workhorse

2.622 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2017)

Πέραν του πρωτότυπου ηλεκτροκίνητου Pick-Up, η αμερικανική εταιρεία Workhorse παρουσίασε πρόσφατα και ένα νέο ηλεκτροκίνητο Van με την ονομασία «N-GEN».

Η εταιρεία Workhorse παρουσίασε μέσα στο 2017 ένα νέο –ηλεκτροκίνητο- Pick-Up με την ονομασία «W-15» ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο επαγγελματικό όχημα που έχει εξελίξει.
Συγκεκριμένα, προ διετίας είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο Van το οποίο μπορούσε να συνδυαστεί με το ειδικό drone «HorseFly» της εταιρείας ωστόσο, η εν λόγω ιδέα φαίνεται πως τελικά… δεν προχώρησε.
Ωστόσο, μετά την πρόσφατη παρουσίαση του Pick-Up, η Workhorse επανήλθε στο θέμα των επαγγελματικών οχημάτων με ηλεκτροκινητήρα και το πρωτότυπο «N-GEN» είναι η νέα προσπάθεια της σε αυτόν τον τομέα.
Το επίσης ηλεκτροκίνητο «N-GEN» μπορεί επίσης να υποστηρίξει το drone «HorseFly» ενώ στα βασικά του γνωρίσματά αξίζει να σημειώσουμε την αυτονομία που ανέρχεται έως και στα 160 χλμ. Ωστόσο, στην περίπτωση που ο ηλεκτροκινητήρας του οχήματος συνεπικουρείται και από έναν βενζινοκινητήρα (υβριδικό σύστημα), τότε επιτυγχάνεται αύξηση της αυτονομίας κατά επιπλέον 120 χλμ. (280 χλμ. συνολικά).
Πέραν αυτού, το κατώφλι φόρτωσης του Ν-GEN περιορίζεται στα μόλις 483 χλστ. ενώ το ύψος του αμαξώματος ανέρχεται στα 2.667 χλστ. γεγονός που εγγυάται το μεγάλο –αντίστοιχο- εσωτερικό ύψος.
Περισσότερα για το νέο πρωτότυπο Van της Workhorse μπορείτε να δείτε στο video που σας παρουσιάζουμε…