Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Hyundai: Ετοιμάζει δύο ηλεκτρικά pick-up, τα Ioniq T10 και Τ7

Hyundai: Ετοιμάζει δύο ηλεκτρικά pick-up, τα Ioniq T10 και Τ7

11.337 Επισκέψεις στο άρθρο

- Η κορεάτικη εταιρία έκανε αίτηση εμπορικού σήματος για τις ονομασίες
- Παραμένει άγνωστο αν θα έρθουν στην Ευρώπη
- Θα κυκλοφορήσουν μάλλον το 2025 ή το 2026

Η κορεάτικη εταιρία έκανε αίτηση εμπορικού σήματος για τις ονομασίες

Το επερχόμενο ηλεκτρικό Pick-Up της Hyundai μάλλον θα φέρει την ονομασία Ioniq T10. Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει πρόσφατη αίτηση εμπορικού σήματος (trade mark) που κατέθεσε η κορεάτικη εταιρία στην Αυστραλία στις 27 Δεκεμβρίου 2023. H αίτηση περιλαμβάνει την χρήση της ονομασίας «Ioniq» σε «αυτοκίνητα», «ηλεκτρικά οχήματα» και «εξαρτήματα οχημάτων». Αναμένεται πως η χρήση του αριθμού 10 σημαίνει πως το επερχόμενο Pick-Up θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας Ioniq, τουλάχιστον σε ότι αφορά το μέγεθος. Θα είναι δηλαδή μεγαλύτερο του Ioniq 7, το SUV που ετοιμάζει η Hyundai ως αδελφάκι του Kia EV9.

Παραμένει άγνωστο αν θα έρθουν στην Ευρώπη

Παρότι η αίτηση εμπορικού σήματος έγινε στην Αυστραλία, δεν περιμένουμε το νέο μοντέλο να απευθύνεται μόνο σε εκείνη την αγορά. Σίγουρα το νέο ηλεκτρικό Pick-Up της Hyundai θα κυκλοφορήσει και στις αμερικάνικες αγορές, που αρέσκονται με τέτοιου είδους οχήματα, αλλά αναμένεται να δούμε αν ένα τέτοιο όχημα θα έρθει και στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα η Hyundai φαίνεται πως έκανε αίτηση και για ένα δεύτερο μοντέλο Pick-Up, που θα φέρει την ονομασία Ioniq T7.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα κυκλοφορήσουν μάλλον το 2025 ή το 2026

Δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Ioniq T10 ή το Ioniq T7 αλλά είναι αρκετά εύλογο να υποθέσουμε πως θα ακολουθούν την σχεδιαστική γλώσσα των Ioniq 5 και Ioniq 6. Πιθανώς να μοιράζονται και πολλά από τα εξαρτήματα τους. Λέγεται πως τα νέα αυτά pick-up θα έρχονται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, που θα τους επιτρέπει να είναι τετρακίνητα, αλλά πιθανώς η Hyundai να επιλέξει να κυκλοφορήσει και μια έκδοση τους με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, που θα τα κάνει πισωκίνητα. Πρόσφατες αναφορές, δηλώνουν, πως το Ioniq T7 και το T10 θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2025 ή το 2026.