Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

IMPACT: Νέο προηγμένο σύστημα παραγωγής μπαταριών για βαρέα οχήματα!

1.099 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2024)
IMPACT: Νέο προηγμένο σύστημα παραγωγής μπαταριών για βαρέα οχήματα!

- Για αύξηση από 2.500 σε 16.000 μπαταρίες ιόντων λιθίου ετησίως, μιλούν στην εταιρεία
- Ψηφιακή καταγραφή σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας
- 170 εκατομμύρια χλμ δίχως περιστατικό ασφαλείας, δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία

Για αύξηση από 2.500 σε 16.000 μπαταρίες ιόντων λιθίου ετησίως, μιλούν στην εταιρεία

Την πιο σύγχρονη και άκρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής μπαταριών ιόντων λιθίου στην Ευρώπη, διατείνεται πως εγκαινίασε η  IMPACT Clean Power Technology, η κατασκευάστρια εταιρεία προσαρμοσμένων συστημάτων μπαταριών με εξειδίκευση σε βαρέως τύπου μεταφορές, μηχανήματα και αποθήκευση ενέργειας μεγάλης κλίμακας. Μάλιστα, η νέα γραμμή θα επιτρέψει στην εταιρεία να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα από τις 0,6 στις 1,2 GWh το 2024, με στόχο να φτάσει στο τέλος τις 4 GWh.
Πιο αναλυτικά, η νέα αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγική ικανότητα της IMPACT, από τις 2.500 στις 16.000 – τουλάχιστον - μπαταρίες ιόντων λιθίου ετησίως, πράγμα που σημαίνει ότι ένα πλήρες σύστημα μπαταριών για βαριές μεταφορές θα κατασκευάζεται ανά 11 λεπτά.
Από εκεί και πέρα, η δομή της γραμμής αποτελείται από 22 stands και καλύπτει μια έκταση 1.375 τ.μ., ενώ για πρώτη φορά παγκοσμίως αξιοποιείται το σύστημα μεταφοράς TS7 της Bosch Rexroth, το οποίο είναι σε θέση να χειρίζεται μπαταρίες διαστάσεων 1,8 μ. x 0,5 μ. x 0,5 μ. και μέγιστο βάρος έως 1 τόνο (σ.σ. το μέσο βάρος μιας μπαταρίας είναι περίπου 300 κιλά). Συνακόλουθα, η γραμμή τύπου flex επιτρέπει την ταυτόχρονη παραγωγή διαφορετικών μεγεθών μπαταριών και είναι κλιμακούμενη.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>