Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό του σαλονιού του οχήματός σας, είναι η πραγματοποίηση ενός πλήρους και λεπτομερούς βιολογικού καθαρισμού, που γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες.

Η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό του σαλονιού του οχήματός σας, είναι η πραγματοποίηση ενός πλήρους και λεπτομερούς βιολογικού καθαρισμού, που γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες.

Οι ειδικοί συνιστούν να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

Οι ειδικοί συνιστούν να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

 • Η καλύτερη λύση για τον καθαρισμό του σαλονιού του οχήματός σας, είναι η πραγματοποίηση ενός πλήρους και λεπτομερούς βιολογικού καθαρισμού, που γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες.
 • Οι ειδικοί συνιστούν να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

Τα 9 βήματα του βιολογικού καθαρισμού!

11.945 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Αν νομίζετε πως με το συνηθισμένο «μέσα-έξω» έχετε ένα καθαρό και υγιεινό όχημα, είστε γελασμένοι! Δείτε τα οφέλη και τα μυστικά του βιολογικού καθαρισμού και γιατί αυτός επιβάλλεται, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας.

Γιατί είναι σημαντικός ο βιολογικός καθαρισμός!


  Οι ειδικοί συνιστούν να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

  Οι ειδικοί συνιστούν να κάνουμε βιολογικό καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
  Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 • Κάνεις απλό «μέσα-έξω» καθάρισμα. Τα μικρόβια παραμένουν
 • Δέρμα: Πιο συχνό & απαιτητικό καθάρισμα – Κάθε 15 μέρες
 • Ύφασμα: Υπομονή. 2-4 ώρες μόνο το καθάρισμα
 • Όχι μόνος σου, σκούπα (ή υγρά) στον ουρανό – Τσαλακώνει

Ο βιολογικός καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα επιβάλλεται λόγω των μικροβίων που υπάρχουν στο αυτοκίνητο
Η υφασμάτινη ταπετσαρία του αυτοκινήτου μας, περιέχει πάρα πολλά μικρόβια, κάτι που λίγοι γνωρίζουν.

Επιβάλλεται να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας πολύ καλός καθαρισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Και όταν λέμε καθαρισμός, δεν εννοούμε το κλασσικό «μέσα – έξω» πλύσιμο, με το οποίο απλώς αφαιρούμε τα σκουπίδια και ξεσκονίζουμε όσο μπορούμε. Κατά αυτόν τον τρόπο τα μικρόβια, οι μύκητες και όλοι οι αλλεργιογόνοι ιοί παραμένουν εντός του αυτοκινήτου και κάνουν την επιβλαβή δουλειά τους.

Το δερμάτινο σαλόνι θέλει πιο συχνό καθαρισμό και ιδιαίτερη προσοχή για να μην φθαρεί ανεπανόρθωτα

Στην περίπτωση που έχουμε δερμάτινο σαλόνι, τότε η διαδικασία του καθαρισμού διαφοροποιείται. Καταρχήν, ένα δερμάτινο σαλόνι απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο για να καθαριστεί. Χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι και σαφέστατα ειδικό καθαριστικό υγρό, το οποίο με την χημική του σύσταση δε θα βλάψει το δέρμα.

Το τρίψιμο και το σκούπισμα γίνεται απαλά και με ιδιαίτερη προσοχή. Αφού στεγνώσει, τότε στο σαλόνι πραγματοποιείται κέρωμα, το οποίο αυξάνει τη γυαλάδα και τη διάρκεια ζωής του.

Οι ειδικοί προτείνουν ένα δερμάτινο σαλόνι να συντηρείται (η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να γίνει και από τον ιδιοκτήτη) κάθε 15 μέρες (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες), μιας και έτσι μειώνεται σε μεγάλο βαθμό το ανεπιθύμητο σπάσιμο του δέρματος.

  Για τον σωστό βιολογικό καθαρισμό απαιτούνται 9 βήματα

  Ο βιολογικός καθαρισμός, αν επιτελεστεί σωστά από επαγγελματίες του χώρου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εξαρτάται κατά πολύ από τον τύπο του αυτοκινήτου, αλλά και τον τύπο του εσωτερικού (ύφασμα ή δέρμα). Στην περίπτωση του υφάσματος, θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος, συγκριτικά με το δέρμα. Κατά μέσο όρο, στην περίπτωση του υφασμάτινου σαλονιού, απαιτούνται 2 έως και 4 ώρες, μόνο για το καθάρισμα.
  1. Στο επαγγελματικό μηχάνημα της Karcher ρίχνεται το ειδικό υγρό (της Porzelack στην συγκεκριμένη περίπτωση) με το οποίο επιτυγχάνεται ο καθαρισμός.
  2. Πριν από οτιδήποτε άλλο, το εσωτερικό «ξεσκονίζεται» πάρα πολύ καλά με τη βοήθεια αέρα υπό πίεση. Πέρα από την ταπετσαρία, καθαρίζονται και οι αεραγωγοί για να απομακρυνθούν σκόνες και τυχόν βρωμιές.
  3. Σε αυτό το βήμα του καθαρισμού βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να επιτρέψετε να ακουμπήσει η σκούπα, στην οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω, στον ουρανό του αυτοκινήτου σας, μιας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λόγω της δύναμης της, να ξεκολλήσει ο ουρανός και να «κρεμάσει». Οπότε ο καθαρισμός θα επιτελεστεί μόνο με μαλακό πανί και καλό τρίψιμο.
  4. Οι πλαϊνές ταπετσαρίες ψεκάζονται και αυτές και εν συνεχεία τρίβονται ενδελεχώς με ειδικό βουρτσάκι.
  5. Παραπονεμένοι δεν μένουν ούτε οι αεραγωγοί, στους οποίους ρίχνεται το χημικό καθαρισμού και οι οποίοι στη συνέχεια καθαρίζονται με ένα πινέλο.
  6. Τα καθίσματα, ψεκάζονται κι αυτά με την σειρά τους με το χημικό καθαριστικό, τρίβονται με το ειδικό βουρτσάκι και στη συνέχεια με τη σκούπα απορροφώνται τα πάντα, τα οποία καταλήγουν στο ειδικό δοχείο.
  7. Τίποτε δεν μένει στην τύχη, μιας και πλένονται με την προαναφερθείσα διαδικασία όλες οι επιφάνειες του αυτοκινήτου, το πάτωμα, αλλά και ο χώρος αποσκευών.
  8. Τα πατάκια δεν ξεφεύγουν από την καθαριστική μανία μιας και πλένονται εις βάθος και αυτά όπως και τα προσκέφαλα!
  9. Όταν ολοκληρωθεί ο βιολογικός καθαρισμός, το καλοριφέρ μπαίνει σε λειτουργία με κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα, ώστε να στεγνώσουν πλήρως οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου.


  Επώνυμο κατάστημα και προϊόντα= καλύτερα αποτελέσματα

  1. Επιλέξτε ένα επώνυμο κατάστημα. Μην διστάσετε να ζητήσετε να δείτε δείγματα της δουλειάς του, ώστε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα της εργασίας του σας ικανοποιούν. 
  2. Πρέπει τα προϊόντα καθαρισμού του καταστήματος να είναι επώνυμα, ποιοτικά και προπαντός φιλικά προς τον άνθρωπο και δερματολογικά ελεγμένα.

  Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
  Σχολιάστε