Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Ποιο είναι το Συνολικό Κόστος Leasing 3 Best-Sellers επαγγελματικών;

43.553 Επισκέψεις στο άρθρο
Ποιο είναι το Συνολικό Κόστος Leasing 3 Best-Sellers επαγγελματικών;

Ποιο είναι το Συνολικό Κόστος Leasing 3 Best-Sellers επαγγελματικών;

  • Ποιο είναι το Συνολικό Κόστος Leasing 3 Best-Sellers επαγγελματικών;
  • Ποιο είναι το Συνολικό Κόστος Leasing 3 Best-Sellers επαγγελματικών;

Best-Sellers με Συνολικό Κόστος Leasing από 59%-80% της λιανικής τους τιμής
- Για το Μικρό Van της Peugeot (Partner) πληρώνεις το 67% της λιανικής του στην 4ετία
- Μόλις 59% της λιανικής του, δίνεις σε Leasing 4ετίας για το Ford E-Transit (ηλεκτρικό Μεγάλο Van)
- Στο 80% της λιανικής του τιμής, παίρνεις το Best-Seller Pick-Up της Toyota (Hilux)

Για το Μικρό Van της Peugeot (Partner) πληρώνεις το 67% της λιανικής του στην 4ετία

H κατηγορία των Μικρών Vans αναπτύσσεται ταχύτατα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών ενώ, ειδική στην ελληνική αγορά, από την πανδημία και μετά, συναγωνίζεται σε μερίδια αγοράς τα Pick-Ups.
 
Μια από τις πιο εμπορικές προτάσεις της κατηγορίας είναι το Peugeot Partner, ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του –και- του Έλληνα επαγγελματικά χάρη στις πολύ καλές μεταφορικές του δυνατότητες και το πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Παράλληλα, συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ του Top3 των πιο εμπορικών Μικρών Vans στην Ελλάδα αλλά και το Top10 των πιο εμπορικών LCVs στη χώρα μας.
 
Για να αποκτήσει κάποιος μέσω Leasing (4ετίας) το Peugeot Partner, σύμφωνα με την πρόταση της εταιρείας Hertz (έκδοση L1 Premium), επιβάλλεται να προκαταβάλει 8,4 χιλ. ευρώ ενώ η μηνιαία δόση ανέρχεται στα 321€.
 
Με αυτό το δεδομένο, το Συνολικό Κόστος Leasing στην 4ετία για το Peugeot Partner Van ανέρχεται στα 23,5 χιλ. ευρώ και σε σχέση με την Λιανική Τιμή Μετά Φόρων (Λ.Τ.Μ.Φ.) της εν λόγω έκδοσης (34,7 χιλ. ευρώ), μεταφράζεται στο 67% αυτής!
 

Μόλις 59% της λιανικής του, δίνεις σε Leasing 4ετίας για το Ford E-Transit (ηλεκτρικό Μεγάλο Van)

Στην παρούσα φάση, το νέο Ford Transit (& η ηλεκτρική έκδοση αυτού, E-Transit), αποτελούν τις πιο εμπορικές προτάσεις στην κατηγορία των Μεγάλων Vans (και των ηλεκτρικών τους εκδόσεων).
 
Με δυνατότητα μεταφοράς φορτίων όγκου έως 15,1κ.μ. και βάρους έως 1,76t., το E-Transit μπορεί να διανύσει έως και 350km εντός της πόλης με μια φόρτιση που διαρκεί μόλις 34 λεπτά (15% - 80% σε παροχή 115kW).
 
Με βάση την πρόταση της εταιρείας Ayvens, το Ford E-Transit μπορεί να αποκτηθεί στην παρούσα φάση με Συνολικό Κόστος για Leasing 4ετίας, ύψους 42,3 χιλ. ευρώ, που σε σχέση με την τιμή λιανικής των 71 χιλ. ευρώ για την αντίστοιχη έκδοση, μεταφράζεται σε μόλις 59% επί της ΛΤΜΦ. Αναμφίβολα μια πολύ συμφέρουσα πρόταση.
 

Στο 80% της λιανικής του τιμής, παίρνεις το Best-Seller Pick-Up της Toyota (Hilux)

Έχοντας καταφέρει να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 78,6% έναντι του 6μήνου του 2023, το Toyota Hilux είναι όχι μόνο το Best-Seller Pick-Up στην Ελλάδα (μερίδιο 60,5%) αλλά και το κορυφαίο επί του συνόλου της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών (μερίδιο 25,1%)!
 
Με το ενδιαφέρον για το ιαπωνικό Pick-Up να είναι λοιπόν έντονο, η πρόταση της Executive Lease για απόκτηση του με Leasing 4ετίας, προϋποθέτει προκαταβολή 8 χιλ. ευρώ περίπου και μηνιαία δόση 545€.
 
Δηλαδή ο πελάτης θα κληθεί να καταβάλει στην 4ετία 33,6 χιλ. ευρώ για το Leasing του Toyota Hilux (διπλοκάμπινη έκδοση Cruiser με αυτόματο κιβώτιο). Το κόστος αυτό ανέρχεται στο 80% της ΛΤΜΦ του Toyota Hilux, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ανέρχεται στα 41,9 χιλ. ευρώ.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>