Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων -συμβατικών ή ηλεκτρικών- με την εγγύηση της LeasePlan.

Δείτε τις υπηρεσίες και τις παροχές της LeasePlan στη μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων και μάθετε πώς βοηθάει τους πελάτες της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Leasing επαγγελματικών οχημάτων; Για συμβατικά ή ηλεκτρικά, αυτή είναι η top επιλογή

7.526 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Η LeasePlan είναι η ιδανική επιλογή για τη μίσθωση και τη διαχείριση στόλων επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και για τη μετάβαση κάθε επιχείρησης στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα.

Η LeasePlan, η πρωτοπόρος στο leasing αυτοκινήτων, αποτελεί την ιδανική επιλογή στην περίπτωση που θέλετε να μισθώσετε ένα ή έναν στόλο επαγγελματικών οχημάτων. Με πρωτοποριακές, «έξυπνες» και συμφέρουσες λύσεις, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία. Ένας συνεργάτης που μπορεί να αναλάβει τη διαχείριση του στόλου σας, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην αποτελεσματική και αποδοτική παροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στους πελάτες σας.
 
Η λειτουργική μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων μέσω της LeasePlan είναι μία επιλογή από την οποία η εταιρεία σας μπορεί να αποσπάσει πολλαπλά οφέλη, όπως:
  • Special Deals που σας εξασφαλίζουν ανταγωνιστικά μισθώματα και -κατά συνέπεια- χαμηλότερο κόστος έναντι της αγοράς επαγγελματικών οχημάτων.
  • Επιλογή, διαμόρφωση και εξοπλισμό των επαγγελματικών σας οχημάτων βάσει των αναγκών σας.
  • Απαλλαγή από κάθε ανησυχία για τη συντήρηση, τυχόν επισκευές κ.ο.κ.
  • Φορολογικά οφέλη.
 
Η LeasePlan πρωτοπορεί και στo leasing ηλεκτρικών επαγγελματικών
 
Για την LeasePlan είναι σαφές ότι τα ηλεκτρικά οχήματα (EV) είναι το μέλλον και δεσμεύεται να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση για τους πελάτες και τους οδηγούς της.
 
Όσον αφορά στα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα, οι άνθρωποι της LeasePlan πιστεύουν ότι - χάρη στην τεχνολογική πρόοδο, το μειωμένο κόστος και τη σχετική κυβερνητική πολιτική - τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστικά για πολλές εταιρείες, από start-ups και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες μέχρι πολυεθνικές. Προς το παρόν, είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για εργασίες που απαιτούν μικρή αυτονομία (π.χ. υπηρεσίες παράδοσης «last-mile» και τοπικές επιχειρήσεις) και καλύπτονται από μία φόρτιση, στη διάρκεια της νύχτας ή όταν το όχημα δεν χρησιμοποιείται.
 
Πώς όμως μπορεί να γίνει εύκολα η μετάβαση σε έναν ηλεκτρικό στόλο επαγγελματικών αυτοκινήτων;

1. Προετοιμασία
Πρώτο βήμα για τη μετάβαση σε έναν ηλεκτρικό στόλο επαγγελματικών αυτοκινήτων είναι η σωστή προετοιμασία ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός σας καλύπτει κάθε στάδιο της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση, από την επιλογή των πρώτων εργαζομένων που θα μεταβούν πρώτοι σε ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα μέχρι την ενίσχυση των υποδομών και τον υπολογισμό του σχετικού κόστους και της σχετικής εξοικονόμησης.
2. Πολιτική στόλου
Δηλώστε σαφώς στην πολιτική των οχημάτων σας τη φιλοδοξία της επιχείρησής σας για μετάβαση σε έναν πλήρως ηλεκτρικό στόλο. Φροντίστε να συμπεριλάβετε λεπτομέρειες για τυχόν διαθέσιμες υπηρεσίες υποστήριξης υπαλλήλων (π.χ. σημεία φόρτισης, συντήρηση και επισκευή).
3. Επικοινωνία
Φροντίστε με σαφήνεια, ειλικρίνεια και ενδιαφέρον να ενημερώσετε πλήρως τους οδηγούς του στόλου σας ώστε να βεβαιωθείτε πως θα κατανοήσουν και θα υιοθετήσουν με χαρά την απόφαση για μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.  
4. Παράδειγμα
Είτε είστε διευθυντικά στελέχη είτε ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης, πρέπει να είστε από τους πρώτους που θα πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και γίνετε οι ίδιοι πρεσβευτές των ηλεκτρικών οχημάτων.
5. Παρακολούθηση
Ακούστε προσεκτικά τι λένε οι εργαζόμενοι για την εμπειρία τους με τα ηλεκτρικά van ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε αμφιβολία από νωρίς. Επίσης, να είστε έτοιμοι να τελειοποιήσετε την πολιτική του στόλου σας, έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες της εταιρείας και των εργαζομένων σας καθώς πραγματοποιείται η μετάβαση.
 
Πώς μπορεί η LeasePlan να βοηθήσει την πορεία προς την ηλεκτροκίνηση των επαγγελματικών οχημάτων:
 
Η LeasePlan Hellas, ως κορυφαία εταιρεία Car-as-a-Service (παροχής αυτοκινήτου ως υπηρεσία), παρέχει τα κατάλληλα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα για κάθε επαγγελματία και αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του οχήματος και τη διαχείριση του στόλου προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των επαγγελματικών σας οχημάτων, σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
 
Επίσης, συγκεκριμένα για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά αυτοκίνητα, σας βοηθά να επιλέξετε τα αυτοκίνητα και τη λύση φόρτισης που ταιριάζει στις δικές σας επιχειρηματικές ανάγκες, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υλοποίηση του πλάνου που έχετε για μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
 
Με επαγγελματικό αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ανάγκης, εκτεταμένο ωράριο συντήρησης και υποστήριξη στην αλλαγή του στόλου σας από ιδιόκτητο σε μισθωμένο, φροντίζει την κινητή «βιτρίνα» της εταιρίας σας.
 
Για τη μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων, συμβατικών ή ηλεκτρικών, η LeasePlan παραμένει η κορυφαία επιλογή.