Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Linglong ETD100: Σύντροφος του επαγγελματία

17.209 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2020)

To ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100 συνδυάζει την ασφάλεια με την οικονομία αποτελώντας έναν ιδανικό σύντροφο για τον επαγγελματία.

Η Linglong, που κατασκευάζει ελαστικά από το 1975, είναι πλέον ένα παγκόσμιο brand με στόχο να βρεθεί μεταξύ των 10 μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. Τα ελαστικά της Linglong καλύπτουν όλες τις κατηγορίες οχημάτων: Από επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα μέχρι λεωφορεία, φορτηγά, χωματουργικά και βιομηχανικά οχήματα. Τα προϊόντα της Linglong Tire πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και τα τελευταία χρόνια, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής που έχει επιτύχει στη διαδικασία παραγωγής των ελαστικών της, παρέχει με επιτυχία υπηρεσίες πρώτης τοποθέτησης για περισσότερους από 60 εγχώριους και ξένους κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως Audi, Volkswagen, General Motors, Ford, Renault Nissan, China FAW, Dongfeng Motor, China heavy Auto, Changan Automobile, Geely Automobile. Με όλο αυτό το υπόβαθρο, η Linglong παρουσιάζει το νέο ελαστικό διεθνών διαδρομών, ETD100. To ελαστικό αυτό αποτελεί αποτέλεσμα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής ελαστικών για μεγάλα οχήματα διεθνών μεταφορών, την οποία έχει αναπτύξει η φίρμα στα 3 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης R&D, καθώς και στο ευρωπαϊκό κέντρο δοκιμών της.

Ασφάλεια και οικονομία

Το ελαστικό Linglong ETD100 σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την ασφάλεια με την οικονομία. Ο σχεδιασμός κρυφών αυλακιών στο πέλμα εξασφαλίζει διαρκή πρόσφυση και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το καλό είναι πως το ελαστικό διεθνών διαδρομών Linglong ETD100 προσφέρει και κορυφαία οικονομία, η οποία δεν αφορά μόνο στην προσιτή τιμή αγοράς του. Για παράδειγμα, η ειδική σύνθεση της γόμας πέλματος εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης, το βασικότερο παράγοντα για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο σχεδιασμός πέλματος είναι τέτοιος, που εξασφαλίζει υψηλή χιλιομετρική απόδοση για περισσότερα χιλιόμετρα σε μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Με δυο λόγια το Linglong ETD100 έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για  να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις του τελικού χρήστη. Είναι διαθέσιμο για ζάντες 22,5ΆΆ και σε διαστάσεις 295/60, 315/60,  315/70 και 315/80. Το ETD100 παίζει για πρωτάθλημα, όπως και η ίδια η Linglong, που έχει υπογράψει συνεργασία με τη θρυλική ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα της Jubentus και είναι χορηγός της Wolfsburg στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Στην ελληνική αγορά τα ελαστικά της Lindlong διατίθενται αποκλειστικά από την ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., μια εταιρεία του ομίλου Τουρνικιώτη με 40χρονη παρουσία στην ελληνική αγορά και είναι προσφέρονται για αγορά σε πάνω από 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης.