Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρώτο προωθητικό σκίτσο του εσωτερικού του νέας γενιάς Volkswagen Multivan.

Μέσω του επερχόμενου VW Multivan, θα γνωρίσουμε και τη νέα, έβδομη, γενιά του Transporter.

Με «έξυπνο» εσωτερικό το νέο VW Multivan

7.011 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2021)

Το πιο ευμετάβλητο και πολυχρηστικό εσωτερικό της μακράς ιστορίας του, αναμένεται να έχει το –νέας γενιάς- VW Multivan, που θα λανσαριστεί στην ΕΕ εντός του τρέχοντος έτους.

Η Volkswagen Commercial Vehicles συνεχίζει το προωθητικό «παιχνίδι» της αποκάλυψης του επόμενης γενιάς Multivan και μετά από μια εικόνα από την εμπρόσθια όψη του οχήματος, δίνει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο από το εσωτερικό του.
 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το νέο Multivan -το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1985 και θα παρουσιαστεί στη νέα του εκδοχή στην πορεία του τρέχοντος έτους- θα φέρει το πιο ευπροσάρμοστο εσωτερικό στην ιστορία του. Συγκεκριμένα, θα διαθέτει δύο υπερυψωμένα εμπρόσθια καθίσματα, ενώ πίσω από αυτά θα υπάρχουν έως και πέντε ανεξάρτητα καθίσματα τα οποία θα αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα.
 
Προαιρετικά, τα καθίσματα της δεύτερης σειράς θα μπορούν να περιστρέφονται κατά 180 μοίρες, προκειμένου οι επιβάτες του να κάθονται αντικριστά με αυτούς της τρίτης σειράς, μια διαμόρφωση που προσφέρεται ήδη από το Multivan T3. Σημειώνεται, πως το επερχόμενο μοντέλο θα διατίθεται μόνο με ανεξάρτητα καθίσματα και ότι η επιλογή για έναν ενιαίο πάγκο στην τρίτη σειρά δεν θα συνεχιστεί. Επιπλέον, τα καθίσματα θα είναι πολύ πιο ελαφριά από ότι στο παρελθόν και σύμφωνα με την εταιρεία θα αφαιρούνται πιο εύκολα, χάρη στις ανασχεδιασμένες ράγες στις οποίες θα στηρίζονται.
 
Η διάταξη των καθισμάτων θα είναι πιο ευέλικτη από ποτέ, καθώς θα είναι δυνατόν να αφαιρούνται τα καθίσματα στη μία πλευρά του οχήματος ώστε να μπορούν να φορτωθούν μακριά αντικείμενα, όπως σανίδες του σερφ. Εναλλακτικά, θα μπορεί να μετακινείται (ή να αφαιρείται) μόνο το μεσαίο κάθισμα της τρίτης σειράς προς τα εμπρός, προκειμένου να χωράει στο πορτμπαγκάζ -για παράδειγμα- ένα ποδήλατο. Φυσικά και θα συνεχιστεί η «παράδοση» του τραπεζιού, το οποίο ωστόσο αναμένεται να είναι αναβαθμισμένο, καθώς θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε θέση.
 
Κατά τα λοιπά, από όσα μπορούμε να συμπεράνουμε από το προωθητικό σκίτσο, το νέας γενιάς Multivan θα διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, με τους δύο εμπρός επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους μια ηλιοροφή και τους υπόλοιπους μια ευμεγέθη γυάλινη πανοραμική οροφή. Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς, καθώς κάτι μας λέει πως η VW θα συνεχίζει να μας «ανοίγει την όρεξη» με νέες teaser εικόνες του μοντέλου.