Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο 65% (από το 50%) της συνολικής χωρητικότητας του οχήματος, αυξήθηκε η δυνατότητα μεταφοράς επιβατών σε όλα τα λεωφορεία.

Με το 65% των επιβατών τα λεωφορεία

5.814 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Μέσω σχετικής εγκυκλίου ανακοινώθηκε η αύξηση των επιβατών στο 65% της συνολικής χωρητικότητας του οχήματος στα δρομολόγια των τρένων, των ΚΤΕΛ και των αστικών συγκοινωνιών.

Μέσω εγκυκλίου που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Ιουνίου, ανακοινώθηκε πως η δυνατότητα μεταφοράς επιβατών στα τρένα, τα ΚΤΕΛ και τις αστικές συγκοινωνίες, αυξάνεται στο 65% (από το 50% που ίσχυε έως τώρα) της συνολικής χωρητικότητας του οχήματος.
Το εν λόγω μέτρο αφορά σε όλα τα λεωφορεία δημόσιας χρήσης (αστικές και υπεραστικές γραμμές ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ Α.Ε., λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), σε λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης καθώς και στα λεωφορεία των δημοτικών συγκοινωνιών, τα λεωφορεία των ΟΑΣΑ Α.Ε. και ΟΑΣΘ Α.Ε., στα μέσα σταθερής τροχιίας της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις κ.ά.