Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο πολυτελές μικρό επιβατικό της Mercedes-Benz Vans θα ονομάζεται «T-Class» και θα βασίζεται στη νέα γενιά του Citan.

Νέα Mercedes-Benz T-Class από το 2022!

14.015 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2020)

Το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz Vans θα βασίζεται στη νέα γενιά των Renault Kangoo – Mercedes-Benz Citan και θα αποτελέσει ουσιαστικά μια μικρότερη σε διαστάσεις εκδοχή της V-Class.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2022, η Mercedes-Benz Vans αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο με την ονομασία «T-Class» που ουσιαστικά θα τοποθετηθεί κάτω από την υπάρχουσα V-Class σε ότι αφορά στις διατάσεις του αμαξώματος του.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, κ. Marcus Breitschwerdt, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «… Με τη νέα T-Class θα προσφέρουμε ένα όχημα που θα δώσει τη ευκαιρία σε οικογένειες και λάτρεις της περιπέτειας να μπουν στον κόσμο της Mercedes-Benz».
Αντίστοιχα, ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος του Ομίλου Daimler, κ. Gorden Wagener, τόνισε πως: «… Με τη νέα σχεδίαση της T-Class καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μείγμα ομορφιάς και χρηστικότητας. Βασισμένη στη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensual Purity, η T-Class θα είναι ένα ελκυστικό όχημα για κάθε οικογένεια με έντονα πολυτελή χαρακτήρα».
Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας αυτήν τη στιγμή, το εν λόγω μοντέλο θα βασίζεται στο δάπεδο του νέου Citan και προορίζεται για χρήση σε επιβατικές μεταφορές πάσης φύσεως (από οικογενειακή χρήση έως VIP Shuttle Buses) ενώ ιδιαίτερα ελκυστική αναμένεται να είναι η σχέση τιμής – αξίας του.
Παράλληλα, στοιχεία όπως η ύπαρξη πλευρικών συρόμενων θυρών, θα ενισχύουν την πρακτικότητα και την ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό του οχήματος για όλους τους επιβάτες. Επιπρόσθετα, η Mercedes-Benz αναφέρει πως εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις της T-Class, θα είναι διαθέσιμη και αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή.