Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Isuzu παρουσίασε μια νέα έκδοση του D-Max με ανατρεπόμενο χώρο φόρτωσης για την αγορά της Μ. Βρετανίας.

Η εν λόγω έκδοση προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους 1,98μ. και πλάτους 1,8μ. ενώ…

… τα πλευρικά παραπέτα έχουν ύψος 300 χλστ.

Ένας ηλεκτροϋδραυλικός μηχανισμός αναλαμβάνει την ανύψωση του χώρου φόρτωσης.

Η έκδοση «Tipper» του Isuzu D-Max βασίζεται στο αμάξωμα με την επιμηκυμένη (Extended) καμπίνα.

Νέα έκδοση Isuzu D-Max Tipper

11.684 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2020)

Το δημοφιλές Pick-Up της ιαπωνικής εταιρείας γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό χάρη στις δυνατότητες που προσφέρει στους ιδιοκτήτες του η ύπαρξη νέας –ανατρεπόμενης- καρότσας.

Μια νέα έκδοση του Isuzu D-Max με ανατρεπόμενη καρότσα παρουσιάστηκε επίσημα στην αγορά της Μ. Βρετανίας, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την πρακτικότητα και τις μεταφορικές δυνατότητες του ιαπωνικού Pick-Up.
Βασισμένη στην έκδοση με την επιμηκυμένη καμπίνα (Extended Cab), η εν λόγω έκδοση με την ονομασία «Tipper» φέρει μια ειδική διασκευή στον χώρο της καρότσας όπου, ο συμβατικός χώρος φόρτωσης έχει αντικατασταθεί από μια κατασκευή από αλουμίνιο. Το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται στα 1.977 χλστ. και το πλάτος στα 1.800 χλστ. ενώ τα αναδιπλούμενα πλευρικά παραπέτα έχουν ύψος 300 χλστ. αντίστοιχα. Μάλιστα, η πίσω πόρτα / παραπέτο, μπορεί να ανοίγει τόσο με φορά προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.
Επιπρόσθετα, ένας ειδικός ηλεκτροϋδραυλικός μηχανισμός αναλαμβάνει την ανύψωση / ανατροπή του χώρου φόρτωσης, με τα σχετικά μηχανικά μέρη που τον απαρτίζουν να εδράζονται εντός του πλαισίου.