Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶κρως δυναμική και πλούσια εξοπλισμένη η νέα έκδοση «Trojan» του Mitsubishi L200.

Νέα έκδοση «Trojan» για το L200

5.837 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Η νέα -6η- γενιά του Mitsubishi L200 απέκτησε μια νέα, άκρως δυναμική, έκδοση με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που φέρει την ονομασία «Trojan».

Αποκλειστικά για την αγορά της Μ. Βρετανίας, η Mitsubishi ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων μιας νέας, ειδικής, έκδοση με την ονομασία «Trojan».
H άκρως δυναμική αυτή έκδοση ενισχύει την επιβλητική σχεδίαση του νέου L200 με πολλαπλές επενδύσεις από χρώμιο στην μάσκα, τους καθρέπτες και τις χειρολαβές των θυρών καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.
Όπως είναι φυσικό, το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης «Super Select 4WD» περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό ενώ, τον νέο κινητήρα των 2.268 κ.εκ. πλαισιώνει χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
Τέλος, το εξαιρετικό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας του νέου L200 Trojan διασφαλίζεται και από την ύπαρξη προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων όπως τα Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning, Active Stability & Traction Control, Hill Start Assist, Trailer Stability Control ενώ, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ύπαρξη έως και επτά αερόσακων.