Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μία νέα σειρά ελαστικών προσθέτει στη γκάμα της OMNITRAC, η Goodyear, η οποία προσφέρει βέλτιστη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Νέα OMNITRAC ελαστικά από την Goodyear

2.019 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2018)

Μία νέα σειρά ελαστικών προσθέτει στη γκάμα της OMNITRAC, η Goodyear, η οποία προσφέρει βέλτιστη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία, τα νέα της ελαστικά προσφέρουν βέλτιστη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα προηγούμενα χάρη σε μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται DuraShield.
 
Σύμφωνα με την Goodyear η τεχνολογία DuraShield πρόκειται για μία «ζώνη», που βοηθάει στην επιπλέον αντοχή του περιβλήματος, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ικανότητα αναγόμωσης.        
 
Τα νέα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί για να μπορούν να κινηθούν σε όλες τις συνθήκες του οδοστρώματος, ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου να είναι λειτουργικά στους δρόμους που δεν είναι καλυμμένοι από άσφαλτο. Αυτό τα κάνει κατάλληλα για φορτηγά τα οποία πραγματοποιούν χωματουργικές εργασίες, καθώς και φορτηγά που μεταφέρουν τσιμέντο, ξυλεία ή ασχολούνται με τον τομέα της μεταφοράς αποβλήτων, ανακυκλώσιμων υλικών κ.α.
 
Η νέα σειρά OMNITRAC περιλαμβάνει 10 μεγέθη , έξι από τα οποία τοποθετούνται στο άξονα διεύθυνσης και τέσσερα στον κινητήριο άξονα, με μέγεθος 315 / 70R22.5. Τέλος να σημειωθεί πως τα προαναφερθέντα ελαστικά συνοδεύουν τα ελαστικά ρυμουλκούμενων Goodyear OMNITRAC MST II 385 / 65R22.5 και 445 / 65R22.5. Αυτά τα ελαστικά διαθέτουν ένα ευρύ πέλμα και προσφέρουν ομοιόμορφη φθορά και μεγάλη αντοχή.