Νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για VW

To νέο της αυτοκινούμενο τροχόσπιτο θα παρουσιάσει η VW στο επόμενο Caravan Salon.

 
Η Volkswagen πήρε το California XXL και το ανέπτυξε σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο έτοιμο για πλήρη παραγωγή. Η εταιρεία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που βασίζεται στο Crafter στο επόμενο Caravan Salon που θα γίνει στο Ντίσελντορφ (24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου).

Η έκδοση παραγωγής του νέου τροχόσπιτου ακολουθεί τον καθαρό, φρέσκο ​​σχεδιασμό του concept California XXL. Ο σχεδιασμός θυμίζει επίσης το θρυλικό τροχόσπιτο California και θα διατίθεται και αυτό προαιρετικά με δίχρωμη βαφή. Στο εσωτερικό, το μπάνιο, το οποίο περιλαμβάνει ντους και WC, η κουζίνα και ο χώρος ύπνου είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος για να διευκολύνουν την ζωή των επιβατών.

Το Volkswagen California λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1988 με βάση την τρίτη γενιά του "Bulli". Τώρα, η Volkswagen Commercial Vehicles παράγει το California πάνω στην έκτη του γενιά και πρόσφατα γιόρτασε τόσο την 30η επέτειο από την έναρξη της παραγωγής όσο και το 100.000ο California που παράχθηκε στο Ανόβερο.

Η Volkswagen μάλιστα φαίνεται έτοιμη να αναπτύξει επίσης ένα νέο όχημα παραγωγής βασισμένο στο μεγαλύτερο αδερφό του Bulli. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της Volkswagen Commercial Trucks θα γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ