Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα δούμε τι ηλεκτρικό ετοιμάζει η Nissan στα LCV...

Νέο ηλεκτρικό Van η Nissan

2.138 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2021)

Με μία πρώτη προωθητική κίνησή της, η Nissan μας προϊδεάζει για το νέο της ηλεκτρικό van, το οποίο θα μας παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της λεγόμενης «World EV Day».

Το λογαριασμό της στο Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο επέλεξε η Nissan για να πραγματοποιήσει την πρώτη προωθητική κίνηση για ένα νέο ηλεκτρικό van, το οποίο φαίνεται πως θα μας παρουσιάσει στις 9 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της λεγόμενης «World EV Day», της ημέρας δηλαδή που γιορτάσουν παγκοσμίως οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Κατά τα γνωστά, η ιαπωνική εταιρεία δεν μας αποκαλύπτει και πολλά στα πέντε δευτερόλεπτα που διαρκεί η προωθητική της κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την αρκετά οικεία φιγούρα του οχήματος να τη συνοδεύει το εξής μήνυμα: «Είναι γραμμένο στα αστέρια… Κάτι ηλεκτρικό είναι καθοδόν για τα Ελαφρά Επαγγελματικά Οχήματα της Nissan. Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο...».
 
Νέο Nissan e-NV200 XL Voltia
 
Σημειώνεται, πως με βάση τη σιλουέτα του οχήματος όπως αυτή αφήνει να διαφανεί το teaser της Nissan, θα λέγαμε πως μάλλον πρόκειται για μία νέα έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού e-NV200, το οποίο βρίσκεται στην αγορά από το 2014. Ίσως να πρόκειται για μία ανανέωση ή ακόμα καλύτερα για τη νέα του γενιά.
 
Όπως και να έχει το πράγμα, σε λίγες ημέρες η Nissan θα «αναγκαστεί» να ανοίξει τα χαρτιά της και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε…
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »