Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To πρωτότυπο Protean360+ είναι σε θέση να μειώσει δραστικά το κύκλο στροφής ενός οχήματος, αναβαθμίζοντας κάθετα τις μελλοντικές αστικές μεταφορές (προϊόντων / επιβατών).

Το εν λόγω σύστημα ενσωματώνει την ανάρτηση, τον ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα διεύθυνσης σε ένα «πακέτο» ιδιαίτερα συμπαγών διαστάσεων.

Ο «Πρωτέας» μας δείχνει το μέλλον! (+video)

12.501 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2019)

Με το πρωτότυπο «Protean360+» η εταιρεία Protean Electric μας παρέχει μια σύντομη ματιά στο μέλλον της αστικής αυτοκίνησης όπου τα οχήματα θα μπορούν να μετακινηθούν με έναν εντελώς νέο τρόπο! Δείτε το video…

Η εταιρεία Protean Electric, μια εκ των πρωτοπόρων στην εξέλιξη ηλεκτροκινητήρων που εδράζονται στους τροχούς ενός οχήματος, εξέλιξε μια νέα τεχνολογία με την ονομασία «Protean360+» που ουσιαστικά αποτελεί ένα σύστημα που συνδυάζει την ανάρτηση, τον ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα διεύθυνσης σε ένα, συμπαγών διαστάσεων «πακέτο».
Μάλιστα το εν λόγω σύστημα διεύθυνσης είναι σε θέση να περιστραφεί σε γωνία 360 μοιρών, γεγονός που ουσιαστικά εκμηδενίζει τις απαιτήσεις χώρου για ένα όχημα κατά τη πραγματοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών ελιγμών.
Χωρίς να μακρηγορούμε, σας αφήνουμε να ανακαλύψετε τις εντυπωσιακές δυνατότητες του Protean360+ στο video που ακολουθεί…