Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά εκθέματα της Daimler Buses στην προσεχή Busworld θα είναι χωρίς αμφιβολία το νέο διώροφο Setra TopClass S 531 DT.

Με μήκος 14μ. και δύο διαζώματα, το εν λόγω τουριστικό λεωφορείο εμφανίζει αεροδυναμικό συντελεστή της τάξης του 0,35!

Στο εσωτερικό του μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 83 επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Παράλληλα, οι εντυπωσιακές επιλογές ως προς την χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού και στα δύο διαζώματα…

… έχει διασφαλίσει την ύπαρξη πλήθους παροχών όπως τουαλέτες, κουζίνα κ.ο.κ.

Ο νέος «τιτάνας» της Setra!

6.335 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2017)

Στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Busworld του Βελγίου, η Setra αναμένεται να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα της, το διώροφο τουριστικό TopClass S 531. Απολαύστε το!

Από τις 20 – 25 Οκτωβρίου, στον πόλη Kortrijk του Βελγίου θα διοργανωθεί για ακόμη μια φορά η φαντασμαγορική Busworld 2017, η κορυφαία διεθνής έκθεση για τον κλάδο των λεωφορείων. Φέτος, μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η Setra, αναμένεται να παρουσιάσει έναν εκ των κορυφαίων εκπροσώπων  της αγοράς (TopClass 500), σε μια από τις πιο εντυπωσιακές κατηγορίες (διώροφα τουριστικά λεωφορεία).
Χωρίς αμφιβολία, η πρεμιέρα στο ευρύ κοινό του νέου Setra TopClass S 531 DT, αποτελεί από μόνη της είδηση ωστόσο, μια πιο προσεχτική ματιά στις δυνατότητες και τις αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί σε σχέση με τον προκάτοχο του, κυριολεκτικά συναρπάζει!
Το νέο Setra S 531 DT λοιπόν είναι σε θέση να προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, απαράμιλλη άνεση και εντυπωσιακές υπηρεσίες στον οδηγό και τους επιβάτες του ενώ την ίδια στιγμή εντυπωσιακό είναι το επίπεδο της αεροδυναμικής, της σχεδίασης και της ποιότητας κατασκευής του.
Μεταξύ άλλων, γίνεται ένα από τα πρώτα οχήματα της κατηγορίας του που θα εφοδιάζεται με τεχνολογικές καινοτομίες σε θέματα ασφάλειας όπως το Active Brake Assist 4 και το Sideguard Assist. Την ίδια στιγμή, ένα ειδικό σύστημα… πυρόσβεσης θα περιλαμβάνεται στον βασικό του εξοπλισμό.
 
To νέο Setra TopClass S 531 DT εν συντομία
Το νέο διώροφο λεωφορείο της Setra έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων φωτιστικά σώματα που αποτελούνται εξολοκλήρου από λυχνίες LED. Παράλληλα, το υπερσύγχρονο Active Brake Assist 4, είναι σε θέση να ακινητοποιήσει αυτόματα οχήματα ανιχνεύοντας πέραν από τα σταθερά ή κινούμενα εμπόδια όλων των τύπων και τους πεζούς που ενδεχομένως θα βρεθούν στον δρόμο του.
Το νέο Sideguard Assist που επίσης κάνει την πρεμιέρα του σε όχημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, ουσιαστικά αποτελεί τα μάτια του οδηγού στις πλευρές του οχήματος (σε όλο το μήκος), αποτρέποντας την επαφή του με διάφορα αντικείμενα (έμψυχα ή άψυχα).
Επίσης, το νέο διώροφο μοντέλο της Setra θα είναι το πρώτο τουριστικό λεωφορείο στη γκάμα της Daimler Buses που θα εφοδιάζεται με σύστημα πυρόσβεσης για τον χώρο του κινητήρα, υιοθετώντας έτσι τις προδιαγραφές που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τα εν λόγω οχήματα, που θα εφαρμοστεί ωστόσο από τον Ιούνιο του 2019.
Ένα ακόμη στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι πως, το μήκους 14 μέτρων όχημα που είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 83 επιβάτες στο εσωτερικό του, χάρη στις τροποποιήσεις στη σχεδίαση του αμαξώματος, επιδεικνύει πλέον αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) της τάξης του 0,35!
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον 6κύλινδρο –σε σειρά- κινητήρα ΟΜ 471 των 12,8λτ. που αποδίδει ισχύ 510 ίππων και 2.500 Nm ροπής, καθιστά το νέο TopClass S 531 DT, ένα από τα πιο οικονομικά οχήματα της κατηγορίας του. Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως τα διαστήματα μεταξύ των αλλαγών λιπαντικού του ανέρχεται στα 120.000 χλμ. (στα 360.000 χλμ. ο πρώτος καθαρισμός του φίλτρου μικροσωματιδίων).
Επίσης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τεχνολογίες όπως το Predictive Powertrain Control (PPC) και το Eco Driver Feedback (EDF) που προβλέπονται στον βασικό του εξοπλισμό όπως επίσης και στοιχεία όπως η τουαλέτα, η κουζίνα κ.ο.κ. που άπτονται της άνεσης των επιβατών.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε πως σε ότι αφορά στο επίπεδο και την ποιότητα των επενδύσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό σε όλους τους χώρους, προέρχονται από τις αντίστοιχες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει στις διάφορες εκδόσεις της Mercedes-Benz S-Class…