Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
H διάκριση του νέου Transit Custom στον διαγωνισμό «International Van of the Year» για το 2024, είναι η 5η για την Ford Pro!

H διάκριση του νέου Transit Custom στον διαγωνισμό «International Van of the Year» για το 2024, είναι η 5η για την Ford Pro!

Οδηγούμε το NEO Ford Transit Custom

  • H διάκριση του νέου Transit Custom στον διαγωνισμό «International Van of the Year» για το 2024, είναι η 5η για την Ford Pro!
  • Οδηγούμε το NEO Ford Transit Custom

Οδηγούμε το NEO Ford Transit Custom

52.982 Επισκέψεις στο άρθρο

- Ψηφίστηκε ως το «International Van of the Year 2024»
- Το νέο Transit Custom είναι μακρύτερο & μεταφέρει έως έως 1,32t.
- Είναι σημαντικά βελτιωμένο στο εσωτερικό (σε χώρους & εξοπλισμό)
- Με τιμή από 39.584 ευρώ (552 ευρώ/μήνα το μίσθωμα leasing)

Ψηφίστηκε ως το «International Van of the Year 2024»

Διατηρώντας τον τίτλο του Best-Seller Μεσαίου Van στην ΕΕ για την τελευταία 5ετία, με πολύ καλή επίδοση της δοκιμές του Euro NCAP σε θέματα ασφάλειας ενώ, πρόσφατα βραβεύτηκε και ως το «International Van of the Year» για το 2024, το νέο Ford Transit Custom φαντάζει πληρέστερο από ποτέ και έτοιμο να διεκδικήσει τα πρωτεία και στην ελληνική αγορά. Έχει όλα όσα χρειάζονται για το πετύχει;
 

Το νέο Transit Custom είναι μακρύτερο & μεταφέρει έως έως 1,32t.

Το νέο Transit Custom βασίζεται σε ένα τροποποιημένο πλαίσιο, με το μεταξόνιο του να έχει αυξηθεί κατά 200mm, με αντίστοιχα ωφέλιμο σε χώρους (καμπίνα/καρότσα) και ακαμψία, χωρίς να επηρεάζεται το απόβαρο!
 
Με  αυτό το δεδομένο, το –βελτιωμένο αεροδυναμικά κατά 13%- νέο Transit Custom προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως 3,47m ή όγκο έως 6,8κ.μ. για φορτία άνω του 1,0t. (έως και 1,32t.) σε όλες τις εκδόσεις του!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Είναι σημαντικά βελτιωμένο στο εσωτερικό (σε χώρους & εξοπλισμό)

Η μετατόπιση του εμπρόσθιου άξονα πιο μπροστά, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αρχιτεκτονική & αισθητική του εσωτερικού διακόσμου, έχουν βελτιώσει τόσο τους χώρους εντός της καμπίνας του νέου Custom.
 
Παράλληλα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων σε συνδυασμό με την οθόνη 13 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «SYNC 4», διασφαλίζουν ένα εξαιρετικό περιβάλλον… εργασίας για τον οδηγό, ο οποίος έχει στη διάθεση του έναν μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων άνεσης & ασφάλειας.
 

Με τιμή από 39.584 ευρώ (552 ευρώ/μήνα το μίσθωμα leasing)

Το κόστος αγοράς του νέου Ford Transit Custom ξεκινά από τα 39.584 ευρώ (από 41.326 ευρώ για τις εκδόσεις L2) ενώ, για μια έκδοση L2 μέσω leasing, απαιτείται προκαταβολή 9.300 ευρώ και μίσθωμα ύψους 552 ευρώ/μήνα για 48 δόσεις.
 

Σελίδα 2Πλούσια εξοπλισμένο & ευρύχωρο εσωτερικό
Σελίδα 3Φαρδύς & εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης
Σελίδα 4Ισχυρός πετρελαιοκινητήρας με μειωμένη κατανάλωση. Σύντομα υβριδικό & ηλεκτρικό!
Σελίδα 5Υποδειγματικό στο όριο, διαθέσιμο και με κίνηση σε όλους τους τροχούς!