Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Ford Fiesta Van προσφέρεται με μια πληρέστατη γκάμα κινητήρων.

Ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών.

Αναλόγως της έκδοσης, το Fiesta Van μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 508 κιλών.

Ford Fiesta Van Πληρότητα σε όλους τους τομείς

Με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, το Ford Fiesta Van συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο εμπορικών Mini-Vanette και της ελληνικής αγοράς, συμβάλλοντας παράλληλα στην πολύ καλή εμπορική πορεία της Ford κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

¶νετο και ποιοτικά κατασκευασμένο εσωτερικό
Με την ποιότητα των υλικών να βρίσκεται στο… άνω άκρο της κατηγορίας και την συναρμολόγηση των διαφόρων επενδύσεις και μερών να είναι αντίστοιχα, το Fiesta Van προσφέρει ένα ευρύχωρο περιβάλλον για τον οδηγό και τον συνοδηγό που απολαμβάνουν παράλληλα και ένα πολύ καλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.
Τέλος, πληρέστατος είναι και ο σχετικός εξοπλισμός με βάση τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Ωφέλιμος όγκος 1,0κ.μ.
Με μήκος 1.296 χλστ. και πλάτος 1.000 χλστ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, η καρότσα του @body: Ford Fiesta Van είναι πλήρως εκμεταλλεύσιμη χάρη και το πλήρως επίπεδο δάπεδο της.
Παράλληλα, έχουν προβλεφθεί πολλαπλοί κρίκοι για τη στερέωση του φορτίου το οποίο, μπορεί να έχει όγκο έως και 1,0κ.μ. ή βάρος έως και 508 κιλά αναλόγως της έκδοσης του κινητήρα.

Μέση κατανάλωση από 3,2λτ.
Η γκάμα των Euro6 εκδόσεων του Ford Fiesta Van είναι πληρέστατη και περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα με καύσιμο την βενζίνη ή το πετρέλαιο κίνησης που αποδίδουν ισχύ από 75 – 95 ίππους και μέγιστη ροπή έως 215 Nm.
Οι εν λόγω κινητήρες είναι από τους πιο αποδοτικούς στην κατηγορία καθώς, η μέση κατανάλωση καυσίμου των βενζινοκινητήρων ξεκινά από τα 4,3λτ./100χλμ. ενώ αντίστοιχα, οι πετρελαιοκινητήρες εμφανίζουν κατανάλωση από 3,2λτ./100χλμ.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ