Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το YarisVan είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις Mini-Vanette της ελληνικής αγοράς μέσα στο 2016.

Η ποιότητα κατασκευής είναι έκδηλη στο εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου.

Με 1.100 λτ., η καρότσα του Toyota YarisVan είναι από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας.

Toyota YarisVan Δυνατότητα μεταφοράς και ευρωπαλέτας

Ο κορυφαίος σε πωλήσεις εκπρόσωπος της κατηγορίας στην ελληνική αγορά, για το 1ο 9μηνο του 2016, διακρίνεται για την εξαιρετική εικόνα που επιδεικνύει σε όλους τους τομείς, ενώ την ίδια στιγμή, ως πολύ καλές κρίνονται οι μεταφορικές του δυνατότητες χάρη και στο μεγάλο ωφέλιμο μήκος και πλάτος της καρότσας του.

Καλαίσθητο και ασφαλές εσωτερικό
Με βασικό γνώμονα τη δημιουργία ενός ανθεκτικού στη σκληρή χρήση και με πολύ καλή εργονομία εσωτερικού, οι σχεδιαστές της Toyota έχουν «προικίσει» το YarisVan με ένα ιδιαίτερα λειτουργικό εσωτερικό διάκοσμο όπου οι επιβάτες θα απολαύσουν ασφαλή και άνετα δρομολόγια τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης. Οι πολλαπλοί αερόσακοι, η απουσία ενοχλητικών τριγμών και αεροδυναμικών θορύβων καθώς και τα αναπαυτικά καθίσματα, αποτελούν τα πρώτα χαρακτηριστικά που γίνονται αντιληπτά άμεσα.

Ωφέλιμος όγκος 1,1κ.μ.
Με το μήκος της καρότσας του να ανέρχεται στα 1,15μ., το πλάτος στα 1,29μ. (1,0μ. μεταξύ των θόλων), το Toyota YarisVan μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του ακόμη και μια παλέτα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Αυτό είναι εφικτό χάρη και στο μεγάλο εμβαδό της πόρτας του χώρου φόρτωσης καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος έως και 410 κιλών.
Τέλος, πολλαπλές είναι οι επιλογές ως προς τα διαχωριστικά της καρότσας από τον χώρο των επιβατών.

Κινητήρας Euro6 με ισχύ 90 ίππων
Ο πετρελαιοκινητήρας των 1,4λτ. του YarisVan αποδίδει ισχύ 90 ίππων και 205 Nm ροπής ενώ προσφέρει πολύ καλές επιταχύνσεις τόσο από στάση όσο και εν κινήσει στο ιαπωνικό μοντέλο.
Παράλληλα, η μέση κατανάλωση του ορίζεται στα 3,9λτ./100χλμ. και σε συνδυασμό με τα 42 λτ. της δεξαμενής καυσίμου, επιτρέπει ακόμη και δρομολόγια άνω των 1.000 χλμ., χωρίς να απαιτείται ανεφοδιασμός.
� κατασκευαστής η μέση κατανάλωση καυσίμου του ορίζεται στα 3,6λτ./100χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 93 g/km ενώ, σε συνδυσμό με τη δεξαμενή καυσίμου των 45λτ., μεταφράζεται σε μέγιστη αυτονομία έως και 1.250 χλμ. � 215 Nm. Οι εν λόγω κινητήρες είναι από τους πιο αποδοτικούς στην κατηγορία καθώς, η μέση κατανάλωση καυσίμου των βενζινοκινητήρων ξεκινά από τα 4,3λτ./100χλμ. ενώ αντίστοιχα, οι πετρελαιοκινητήρες εμφανίζουν κατανάλωση από 3,2λτ./100χλμ.
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ