Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι «10θλητές» της πόλης

14.166 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Τα Vanettes, μια από τις πιο πολυσύνθετες κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών πόλης με μήκος αμαξώματος κάτω των 5,0μ., προσφέρουν δυνατότητα φόρτωσης αντικειμένων έως 1,0t. ή έως 5,0κ.μ. Ανακαλύψτε τα!

Οι μεταφορές προϊόντων πάσης φύσεως εντός της πόλης, διέπονται από ορισμένες βασικές αρχές.
Τα οχήματα που αναλαμβάνουν να τις διεκπεραιώσουν επιβάλλεται να είναι ευέλικτα (δεδομένου του κυκλοφοριακού φόρτου στο αστικό δίκτυο), να έχουν περιορισμένο κόστος χρήσης / συντήρησης και φυσικά, να έχουν τις απαιτούμενες μεταφορικές δυνατότητες που θα επιτρέψουν την μείωση του αριθμού των δρομολογίων, προς όφελος πάντα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας (μείωση λειτουργικού κόστους).
Ιδιαίτερα οι σύγχρονες πρακτικές όπως π.χ. η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η απαίτηση για ταχύτατες –και στο ελάχιστο δυνατό κόστος- παραδόσεις ακόμη και στην… πόρτα του τελικού καταναλωτή, έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για ευέλικτα, μικρά σε διαστάσεις, ασφαλή και λειτουργικά οχήματα, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν όσο των δυνατόν υψηλότερο όγκο ή βάρος φορτίων, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Όλα τα παραπάνω, ουσιαστικά σκιαγραφούν τους εκπροσώπους της κατηγορίας των Vanette, μια κατηγορία που κερδίζει σταθερά έδαφος στη συνείδηση των απανταχού επαγγελματικών και επιχειρήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Εντυπωσιακές μεταφορικές δυνατότητες
Παρά το γεγονός ότι το μέγιστο μήκος του αμαξώματος των εκπροσώπων της κατηγορίας κυμαίνεται από τα 3.400 έως τα 4.878 χλστ., τα εν λόγω ελαφρά επαγγελματικά οχήματα έχουν δομηθεί με γνώμονα τη διασφάλιση του μέγιστου (σε ωφέλιμο όγκο, πλάτος, ύψος και μήκος) χώρο φόρτωσης, χωρίς να παραβλέπουμε την ύπαρξη μιας ευρύχωρης καμπίνας για έως και δύο επιβάτες (εξαιρουμένου του οδηγού φυσικά).
Σε ότι αφορά στο μέγιστο ωφέλιμο μήκος, η καλύτερη επίδοση ανήκει στο VW Caddy με 2.249 χλστ. ενώ, στην περίπτωση αναδίπλωσης του διαχωριστικού και του καθίσματος του συνοδηγού, το εν λόγω μήκος μπορεί να ανέλθει έως και στα 3,4μ.
 
Δυνατότητα μεταφοράς φορτίων 1t.
Αντίστοιχα μεγάλες είναι οι μεταφορικές δυνατότητες των Vanette αναφορικά με το μέγιστο φορτίο που είναι σε θέση να υποστηρίξουν.
Στους πίνακες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύουμε, στο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο συμπεριλαμβάνεται και το βάρος του οδηγού ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ακόμη και οι μικρότεροι –σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες- εκπρόσωποι της κατηγορίας, μπορούν να υποστηρίξουν βάρη από 660 κιλά.
Στην «κορυφή» πάντως συναντάμε τα Opel Combo και Fiat Doblo Cargo με δυνατότητα μεταφοράς έως και 1.005 κιλών.
 
Μικρά μόνο στο… μάτι
Αντίστοιχα εντυπωσιακές είναι και οι μεταφορικές δυνατότητες των Vanette σε ότι αφορά στον ωφέλιμο όγκο που προσφέρουν για την υποστήριξη φορτίων πάσης φύσεως.
Η δυνατότητα ύπαρξης κλειστού / σταθερού ή αναδιπλούμενου διαχωριστικού, επιτρέπει την μεταβολή του ωφέλιμου όγκου φόρτωσης στην πλειοψηφία των μοντέλων.
Σε κάθε περίπτωση, τα εν λόγω ελαφρά επαγγελματικά «πόλης», είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία όγκου από 2,4 – 5,4(!) κ.μ., με την πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης να είναι πάντοτε μια εξαιρετικά εύκολη υπόθεση χάρη στο μεγάλο πλάτος των πλευρικών και πίσω θυρών αλλά και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης.