Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές

Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές

Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές

  • Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές
  • Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές
  • Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές

Mini Vans: Ιδανικοί –αστικοί- διακινητές

36.226 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ευελιξία και τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες που προσφέρουν τα Mini-Vanettes, η μικρότερη σε διαστάσεις αμαξώματος κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών.

Minimum διαστάσεις – Maximum ευχρηστία!

Η κατηγορία των Mini-Vans αποτελεί ουσιαστικά μια παραλλαγή των αντίστοιχων επιβατικών εκδόσεων των εν λόγω οχημάτων, στα οποία έχει αφαιρεθεί η 2η σειρά καθισμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί ένας επίπεδος και εύκολα προσβάσιμος χώρος φόρτωσης, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία όγκου έως 1,0κ.μ. και βάρους έως 500kg περίπου. Μάλιστα, η διατήρηση των πίσω πλευρικών θυρών, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης στην καρότσα.

Με πολλαπλές επιλογές καυσίμου αλλά και υβριδικά

Στην παρούσα φάση τα εν λόγω μοντέλα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις με καύσιμο τη βενζίνη ή το diesel, ενώ δεν λείπουν και οι υβριδικές επιλογές που αναλαμβάνουν να μειώσουν περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων και φυσικά το Κόστος Χρήσης, που είναι έτσι και αλλιώς το χαμηλότερο στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών.

Παράλληλα, η μεγάλη ευελιξία που διασφαλίζει το –μικρότερο από 4 μέτρα- αμάξωμα όλων των μοντέλων, τα καθιστά ιδανικά για μεταφορές εντός της πόλης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η «αστυφιλία» συντηρεί την κατηγορία

Η συνεχόμενη αύξηση του μεταφορικού έργου εντός της πόλης, ακόμη και σε ότι αφορά στην μεταφορά δεμάτων μικρού μεγέθους, χωρίς να παραβλέπουμε τα πάσης φύσεως τεχνικά επαγγέλματα χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις για μεγάλους χώρους φόρτωσης, είναι ουσιαστικά οι λόγοι που συντηρούν την εν λόγω κατηγορία καθώς, ας μην γελιόμαστε, την ίδια δουλειά με τα Mini-Vans μπορούν να κάνουν πλέον με άνεση και οχήματα μεγαλύτερων κατηγοριών. Σε κάθε περίπτωση, οι πωλήσεις των Mini-Vans στην ελληνική αγορά διατηρούνται σε πολύ καλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας.
 

  • Citroen C3 Entreprise
  • Fiat Panda Van
  • Suzuki Jimny Van
  • Toyota Yaris Van

Σελίδα 2Fiat Panda Van: Ανανεωμένο & σταθερά αποδοτικό
Σελίδα 3Toyota Yaris Van: Υβριδικό, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο
Σελίδα 4Πίνακες Τεχνικών Χαρακτηριστικών