Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Clio Pro+ επιδεικνύει από τις μεγαλύτερες διαστάσεις αμαξώματος στην κατηγορία.

Παράλληλα, ο εσωτερικός διάκοσμος είναι ευρύχωρος και πλούσια εξοπλισμένος.

Τέλος, το ωφέλιμο φορτίο του γαλλικού μοντέλου ανέρχεται στα 521 κιλά.

Renault Clio Pro+ Με ωφέλιμο 521 κιλών!

Η επαγγελματική έκδοση του Renault Clio αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς ιδίως αν συνυπολογίσει κανείς τις πολλαπλές προσφορές που στην παρούσα φάση προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία στους υποψήφιους ιδιοκτήτες του. Παράλληλα, έχει να επιδείξει το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο στην κατηγορία των Mini-Vanette.

Ποιότητα και άνεση
Οι επιβαίνοντες στο εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης χάρη στη προσεγμένη λειτουργία της ανάρτησης (με ή χωρίς φορτίο) ενώ, το μεγάλο μεταξόνιο, διασφαλίζει και πολλοί καλούς χώρους.
Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος και εφόσον το επιθυμούν, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του Clio Pro+ μπορούν να εξατομικεύσουν τις δυνατότητες του χάρη τα επιπλέον στοιχεία με τα οποία μπορούν να το εφοδιάσουν με μικρό επιπλέον τίμημα.

Ωφέλιμο φορτίο άνω του μισού τόνου!
Αν και το αυξημένο (σε σχέση με τον ανταγωνισμό) μήκος αμαξώματος και μεταξονίου, μειώνουν –σχετικά- την ευελιξία του γαλλικού Mini-Vanette, το Clio Pro+ θα αποζημειώσει τον ιδιοκτήτη του με το υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο στην κατηγορία, που αγγίζει έως και τα 521 κιλά, αναλόγως της έκδοσης.
Παράλληλα, όμως ο ωφέλιμος όγκος ανέρχεται στα 896 λτ. ενώ περιορισμένο είναι και το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος. Ωστόσο και εδώ, οι θόλοι των πίσω τροχών, επιβαρύνουν ελάχιστα τη φόρτωση του μοντέλου (πλάτος 1.011 χλστ.).

Μέση κατανάλωση από 3,3λτ./100χλμ.
Ο εξαιρετικός πετρελαιοκινητήρας των 1,5λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Clio Pro+ κερδίζει τις εντυπώσεις με την πολιτισμένη λειτουργία του και –κυρίως- την ιδιαίτερα χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου που, για μεικτό κύκλο κίνησης, υποχωρεί έως και στα 3,3λτ./100χλμ.
Αυτό συμπαρασύσει τόσο τις εκπομπές ρύπων (μόλις 85g/km) όσο και την μέγιστη αυτονομία του γαλλικού μοντέλου που, εφόσον το επιδιώξει ο οδηγός, μπορεί θεωρητικά να ανέλθει έως και στα 1.364 χλμ. που είναι και η μεγαλύτερη στην κατηγορία.
 
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ