Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οι καινοτόμες τεχνολογίες της PACCAR στο CES 2024

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της PACCAR στο CES 2024

5.946 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2024)

- Η PACCAR παρουσίασε πρωτότυπο όχημα που λειτουργεί με υδρογόνο.
- Θα καλύπτει 700 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ υδρογόνου.
- Έδειξε και τις νέες μπαταρίες της DAF, που φορτίζουν ως το 80% σε 45 λεπτά.
- Παρουσίασε και τους νέους ταχυφορτιστές, οι οποίοι σύντομα θα τοποθετηθούν σε αυτοκινητόδρομους.

Η PACCAR παρουσίασε πρωτότυπο όχημα που λειτουργεί με υδρογόνο.

Η PACCAR αξιοποιεί την τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου επόμενης γενιάς η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Toyota Motor North America, Inc. Οι εταιρείες έχουν επεκτείνει τη συνεργασία τους για την ανάπτυξη και εμπορική αξιοποίηση της τεχνολογίας στα φορτηγά Kenworth T680 και Peterbilt Model 579 Class 8. Το σύστημα κίνησης έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση Zero Emission Powertrain από την Επιτροπή Αέριων Πόρων της Καλιφόρνιας.

Θα καλύπτει 700 χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ υδρογόνου.

Το Kenworth T680 FCEV που παρουσιάστηκε στη CES και το Peterbilt Model 579 με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, προσφέρουν ασυμβίβαστες λειτουργίες βαρέων οχημάτων χωρίς εκπομπές ρύπων με εμβέλεια πάνω από 700 χιλιόμετρα, μέγιστο μικτό βάρος 37 τόνοι και χρόνους ανεφοδιασμού που συνάδουν με τα παραδοσιακά φορτηγά diesel. Μέχρι σήμερα, η PACCAR έχει λάβει περισσότερες από 150 καταθέσεις για τα FCEV της Kenworth και της Peterbilt, με τις παραδόσεις στους πελάτες να ξεκινούν το 2025.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Έδειξε και τις νέες μπαταρίες της DAF, που φορτίζουν ως το 80% σε 45 λεπτά.

Το ηλεκτροκίνητο φορτηγό DAF XD Battery Electric είναι σχεδιασμένο για αστικές και υπεραστικές μεταφορές και καλύπτει έως και 500 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Με τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης 325 kW, το φορτηγό μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 80% σε μόλις 45 λεπτά ή από το 0 έως το 100% σε λιγότερο από δύο ώρες. Το ηλεκτρικό φορτηγό DAF XD Battery Electric μπορεί να καλύψει καθημερινά έως και 1000 χιλιόμετρα με τη μεγάλη μπαταρία και τον σωστό προγραμματισμό των φορτίσεων.

Παρουσίασε και τους νέους ταχυφορτιστές, οι οποίοι σύντομα θα τοποθετηθούν σε αυτοκινητόδρομους.

Η PACCAR Parts θα παρουσιάσει ταχυφορτιστές DC που είναι διαθέσιμοι για τα ηλεκτρικά οχήματα Kenworth, Peterbilt και DAF. Η γκάμα φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της PACCAR Parts καλύπτει στρατηγικά όλη τη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της PACCAR, ενώ σύντομα θα εγκατασταθούν και σε αυτοκινητοδρόμους στην Ευρώπη.