Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εφαρμογή iCheck είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές και λεπτομερείς καταγραφές της κατάστασης του κάθε ελαστικού σε εταιρείες με μεγάλους στόλους οχημάτων.

Η καταγραφή πολλαπλών δεδομένων των ελαστικών γίνεται μέσω ενός ειδικού συστήματος και αποθηκεύεται ψηφιακά σε ειδικές βάσεις δεδομένων.

Διαγνώστε προβλήματα και ανάγκες στο 1/3 του χρόνου

Μέσω της εφαρμογής iCheck η Michelin προσφέρει τη δυνατότητα λεπτομερούς καταγραφής της κατάστασης των ελαστικών σε έναν μεγάλο στόλο οχημάτων, στο 1/3 του χρόνου που απαιτείται για την συμβατική εξέταση τους.
Παράλληλα, επιτρέπει τον συντονισμό των λειτουργιών που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν στο συνεργείο ελαστικών της εταιρείας.
Μέσω του iCheck ο ελεγκτής μπορεί να καταγράψει άμεσα και γρήγορα (σε ψηφιακή μορφή) δεδομένα αναφορικά με την πίεση, το βάθος του πέλματος αλλά και τη γενικότερη κατάσταση του ελαστικού (θερμοκρασία κ.ο.κ.).
Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή ενώ ο κίνδυνος ακινητοποίησης του οχήματος λόγω προβλήματος στα ελαστικά του ελαχιστοποιείται.
Επιπρόσθετα, η τυχόν επαναχαράξεις του πέλματος των ελαστικών πραγματοποιούνται στον σωστό χρόνο και η εταιρεία μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε χιλιοστό της γόμας τους, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα της.
Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως, το iCheck θα είναι σύντομα διαθέσιμο για τους μεταφορείς μέσα από την ειδική πλατφόρμα MyAccount στην ιστοσελίδα για τα ελαστικά φορτηγών της Michelin. 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ