Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ολο και πιο κοντά το Hyundai Pick-Up (+vid)

6.185 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Οι πρόσφατες εικόνες του αμαξώματος του μελλοντικού Pick-Up της Hyundai που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, έδωσαν νέα ώθηση και πληροφορίες στους σχεδιαστές που σπεύδουν να προβλέψουν την τελική του μορφή.

Με τη Hyundai να έχει επιβεβαιώσει επίσημα πως η παραγωγή του μελλοντικού της Pick-Up υπολογίζεται να ξεκινήσει μέσα στο 2021, είναι σαφές πως το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ενταθεί καθώς πρόκειται για ένα άκρως δυναμικό μοντέλο, σε μια ταχεία αναπτυσσόμενη κατηγορία οχημάτων.
Πρόσφατα μάλιστα, διέρρευσαν στο διαδίκτυο ορισμένες… κατασκοπευτικές εικόνες από το αμάξωμα του εν λόγω μοντέλου, που απεικονίζουν κατά πάσα πιθανότατα ορισμένα πρωτότυπα οχήματα που θα δοκιμαστούν κατά το τελικό στάδιο της εξέλιξης του οχήματος.
Το γεγονός αυτό, όπως είναι φυσικό, έδωσε νέα πνοή στις… έρευνες των απανταχού σχεδιαστών που επιθυμούν να είναι αυτοί που θα αποκαλύψουν την τελική μορφή της έκδοσης παραγωγής του πρωτότυπου Santa Cruz Pick-Up, που η Hyundai υπενθυμίζουμε πως έχει παρουσιάσει από το 2015.