Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο «EQV» αποτελεί ουσιαστικά την ηλεκτροκίνητη έκδοση της ανανεωμένης V-Class που η Mercedes-Benz παρουσίασε πρόσφατα.

Εφοδιασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων, το EQV έχει αυτονομία 400χλμ. και μέγιστη ταχύτητα έως και 160 χλμ.

Ο εντυπωσιακός σχεδιαστικά εσωτερικός διάκοσμος και τις πολλαπλές τεχνολογικές καινοτομίες και τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας…

… συνδυάζεται με τη δυνατότητα μεταφοράς 6 – 8 επιβατών σε ανεξάρτητα καθίσματα και… «VIP» περιβάλλον.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Mercedes-Benz EQV

2.709 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Στην 88η Έκθεση της Γενεύης, η Mercedes-Benz παρουσίασε το πρωτότυπο «EQV» που ουσιαστικά αποτελεί τον προπομπό των ηλεκτρικών πολυθεσιών επιβατικών οχημάτων της, όπως η V-Class.

Σε συνέχεια της παρουσίασης του πρωτότυπου «Concept EQA» (2017) και του πρώτου ηλεκτροκίνητου SUV «EQC» (Σεπτέμβριος 2018), η Mercedes-Benz συνεχίζει να εμπλουτίζει τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, «EQ» με το πρώτο πολυθέσιο MPV (Multi-Purpose Vehicle) με την παρουσίαση του πρωτότυπου «EQV» που παρουσιάστηκε στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που πραγματοποιείται από 7-17 Μαρτίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η επίσημη πρώτη παρουσίαση της έκδοσης μαζικής παραγωγής του EQV θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο τρέχον έτος και πιο συγκεκριμένα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου «IAA 2019» που διοργανώνεται στη Φρανκφούρτη από 12-22 Σεπτεμβρίου.
Αποτελώντας ουσιαστικά την ηλεκτροκίνητη έκδοση της ανανεωμένης V-Class, το πρωτότυπο «EQV» είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του έως και οκτώ επιβάτες σε ένα πολυτελές και πλούσια εξοπλισμένο περιβάλλον που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις μιας οικογένειας ή την μεταφορά επιβατών σε συνθήκες «VIP».
Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα «eATS» με απόδοση 150 kW (περίπου 204 ίπποι) που εδράζεται στους εμπρός τροχούς και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 100 kWh, το EQV έχει αυτονομία έως και 400 χλμ. ενώ, μέσω της ταχείας φόρτισης των μπαταριών του, μπορεί να διανύσει επιπλέον 100 χλμ. μετά από 15 λεπτά φόρτισης. Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ταχύτητα που είναι σε θέση να αναπτύξει ανέρχεται στα 160 χλμ./ώρα.