Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με αφορμή την ανακήρυξη του Hilux ως το πιο εμπορικό όχημα για την αγορά της Αυστραλίας, η Toyota παρουσίασε την πρωτότυπη έκδοση «Hilux Tonka».

Σε συνεργασία με την διάσημη εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών «Tonka», η Toyota κατάφερε να δημιουργήσει ένα αντικείμενο… πόθου για όλα τα μικρά & μεγάλα παιδιά.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του πρωτότυπου Toyota Hilux Tonka είναι η εντυπωσιακή διχρωμία μαύρου – κίτρινου χρώματος.

Ο ειδικά διασκευασμένος χώρος φόρτωσης φιλοξενεί ειδικές βάσεις στήριξης στοιχείων όπως η ρεζέρβα, κάνιστρα καυσίμου και επιπρόσθετο εξοπλισμό off-road.

Παράλληλα, πολλαπλές είναι οι συστοιχίες λυχνίων LEDs που έχουν προβλεφθεί στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος.

Φυσικά, εκτεταμένες είναι οι δομικές ενισχύσεις που έχει δεχθεί το κάτω μέρος του αμαξώματος προκειμένου να διασφαλιστούν οι εντυπωσιακές off-road δυνατότητες του μοντέλου…

… ενώ σημαντικά τροποποιημένες είναι και η heavy-duty αναρτήσεις αλλά και οι άξονες του εν λόγω πρωτότυπου.

Ένα από τα στοιχεία που έχουν συμβάλλει στην αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος κατά 150 χλστ. είναι οι τροχοί 35 ιντσών…

… με αποτέλεσμα τις απαράμιλλες εκτός δρόμου δυνατότητες του πρωτότυπου Toyota Hilux Tonka.

Παιχνίδι για μεγάλα παιδιά!

3.538 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2017)

Η Toyota Αυστραλίας και η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών «Tonka» συνεργάστηκαν στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού πρωτότυπου Hilux που ουσιαστικά, αποτελεί το ιδανικό παιχνίδι για… μεγάλα παιδιά!

Με αφορμή την ανακήρυξη του Hilux ως το πιο εμπορικό μοντέλο για την αγορά της Αυστραλίας, μια επίδοση που είναι το πρώτο –μη επιβατικό όχημα- που επιτυγχάνει, η Toyota συνεργάστηκε με μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών, την αμερικανική Tonka, προκειμένου να δημιουργήσει μια ειδική –πρωτότυπη- έκδοση του δυναμικού Pick-Up.
Το αποτέλεσμα αυτής της σύμπραξης είναι πραγματικά εντυπωσιακό καθώς το Toyota Hilux «Tonka» είναι ένα δυναμικό Pick-Up που διακρίνεται για τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες του αλλά και την απαράμιλλη εμφάνιση του.
Η εντυπωσιακή διχρωμία του αμαξώματος σε συνδυασμό με τους τροχούς των 35 ιντσών (!) καθώς η αυξημένη κατά 150 χλστ. απόσταση του οχήματος από το έδαφος υποδηλώνουν τις ακραίες εκτός δρόμου ικανότητες του. Σε αυτό εξάλλου συνηγορούν και οι ειδικά τροποποιημένοι άξονες εμπρός – πίσω αλλά και οι «heavy-duty» αναρτήσεις.
Η εκτεταμένη χρήση λυχνίων LED μεγάλης ισχύος καθώς και οι μεγάλοι αεραγωγοί συνδυάζονται με πολλαπλές ενισχύσεις των… ευάλωτων σημείων του οχήματος ενώ στον χώρο φόρτωσης υπάρχουν πολλαπλές επενδύσεις από ανθρακονήματα και ειδικές βάσεις στερέωσης στοιχείων όπως κάνιστρα καυσίμου, ελαστικά κ.ο.κ.
Περισσότερα για το εντυπωσιακό πρωτότυπο Toyota Hilux Tonka μπορείτε να δείτε στο βίντεο που παρουσιάζουμε…