Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η εταιρεία Papadakis παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής καθώς και ανταλλακτικά για βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, trailer,δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία.

Papadakis After Sales υψηλού επιπέδου

5.887 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2017)

Η εταιρεία Papadakis είναι πλήρως εξοπλισμένη και άρτια οργανωμένη για την παροχή όλων των υπηρεσιών στον τομέα του επαγγελματικού οχήματος.

Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να την εμπιστευτεί ώστε να προσφέρει με αξιοπιστία και σιγουριά υπηρεσίες στους πελάτες της. Η Papadakis είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και διανομέας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ της MAN TRUCK AND BUS, NEOPLAN, SCHMITZ CARGOBULL.
 
Για σωστή συντήρηση
Η εταιρεία Papadakis παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής καθώς και ανταλλακτικά για βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, trailer,δίνοντας προτεραιότητα στην άμεση κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία. Aλλωστε η λειτουργία της επισκευαστικής μονάδας λαμβάνει χώρα κάτω από τις οδηγίες της MAN Truck & Bus A.G και της Schmitz Cargobull A.G και φυσικά με τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO 9001, 2015 TUV-AUSTRIA. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Papadakis διατηρεί τον τίτλο του “MAN SALES CHAMPION” ως αναγνώριση της αξιοπιστίας και του ανώτατου επίπεδου υπηρεσιών της.

19 εξειδικευμένοι τεχνίτες επανδρώνουν το συνεργείο καλύπτοντας όλες τις ειδικότητες επισκευών βαρέων οχημάτων. Μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, ψυκτικοί, ειδικοί εφαρμοστές κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων, διαγνώστες, εφαρμοστές συστημάτων πέδησης, μηχανολόγοι χαρτογράφησης και αναβάθμισης κινητήρων καθώς και μία ομάδα για όλη την υποστήριξη του back office. Σημείο κλειδί για την εταιρεία είναι η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στα breakdown, όπου ανταποκρίνεται άμεσα με αποστολή τεχνιτών και Service Van πραγματικής 24ωρης εξυπηρέτησης. Επιπρόσθετα τα τμήματα που λειτουργούν στην εταιρεία είναι σκελετοποιείο και φανοποιείο.
 
Αμαξώματα – Διακόσμηση
Το τμήμα των Αμαξωμάτων – Διακόσμησης είναι υπεύθυνο για την συναρμολόγηση όλου του εξοπλισμού που απαρτίζει τα οχήματα του κλάδου.  Τοποθέτηση πατωμάτων, ράγες αγκύρωσης, καθίσματα, κρύσταλλα, ουρανούς, κλιματισμοί είναι λίγες από τις εξειδικευμένες εργασίες που διεκπεραιώνονται, με 16 τεχνίτες αμαξωμάτων, δυο ηλεκτρολόγους, έναν ψυκτικό, αλλά και δυο εφαρμοστές κρυστάλλων.
 
Πλαστικά – Πολυεστέρες
Το τμήμα των πλαστικών – πολυεστέρων εξυπηρετεί τη δημιουργία καλουπιών και πολυεστερικών εξαρτημάτων των οχημάτων παραγωγής. Τα minibus σχεδιάζονται πρωτότυπα σε ψηφιακές εφαρμογές που σύμφωνα με το σχέδιο κατασκευάζεται το καλούπι και στη συνέχεια το εξάρτημα του λεωφορείου.
 
Βαφείο
Ένα από τα πλέον σύγχρονα βαφεία στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο σε έκταση στο κλάδο των βαρέων οχημάτων εγκαινιάστηκε φέτος στις εγκαταστάσεις της Papadakis. Αποτελείται από 2 φούρνους 20 μέτρων με εσωτερική πόρτα διαχωρισμού για μικρότερα οχήματα, και 1 φούρνο 14 μέτρων, όπου εργάζονται 8 άρτια εκπαιδευμένοι βαφείς, color specialist, με 3 μηχανές ανάμιξης χρωμάτων.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.