Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων φορτηγών με GPS Tracking

3.213 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2024)
Παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων φορτηγών με GPS Tracking

Η Skytrack, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας και ηγετική θέση στον τομέα της Τηλεματικής και της Διαχείρισης στόλου σε Ελλάδα και εξωτερικό, σού προσφέρει την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση τηλεματικής για τα φορτηγά ψυγεία σου.

Με τη χρήση των GPS Trackers της πλατφόρμας GPRS αλλά και των τεχνολογικά εξελιγμένων αισθητήρων της Skytrack, έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ακριβή δεδομένα θερμοκρασίας για τον επαγγελματικό στόλο φορτηγών ψυγείων σου. Αναλυτικότερα, μπορείς να λαμβάνεις δεδομένα για τη θερμοκρασία σε κάθε θάλαμο του ψυγείου ξεχωριστά  και να εντοπίζεις την παραμικρή μεταβολή των παραπάνω σε πραγματικό χρόνο.
Μπορείς επίσης να εντοπίζεις άμεσα οποιαδήποτε μεταβολή στην υγρασία ή την κλίση του ψυγείου και να καταγράφεις ακόμα και πιθανούς κραδασμούς στο φορτίο των οχημάτων σου.
Ο συνδυασμός των GPS tracker της Skytrack με τους ειδικούς αισθητήρες, σού επιτρέπει να εντοπίζεις όχι μόνο το χρόνο στον οποίο έλαβε χώρα η οποιαδήποτε μεταβολή, αλλά και τον τόπο, δίνοντάς σου έτσι πλήρη εικόνα του συμβάντος.
Τα δεδομένα παρουσιάζονται μέσα από αναφορές και πλήρως κατανοητά οπτικά γραφήματα, τα οποία προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σου, μέσα από τη χρήση ειδικών φίλτρων, ώστε η κατανόηση των στοιχείων και η διαρκής επίβλεψη των δεδομένων να γίνεται παιχνίδι. Παράλληλα, είναι πάντα διαθέσιμα στο κινητό ή στο tablet σου, ώστε να μπορείς να τα παρακολουθείς όπου κι αν βρίσκεσαι και να εντοπίζεις λάθη ή παραλείψεις στη στιγμή. 
Ο άμεσος εντοπισμός οποιασδήποτε μη επιθυμητής μεταβολής προστατεύει το φορτίο σου, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του επαγγελματικού στόλου και σε γλιτώνει από αχρείαστα έξοδα και επιπρόσθετες δαπάνες.
Με την ευέλικτη πολιτική της Skytrack μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω οφέλη και ακόμα περισσότερα χωρίς να δεσμεύεσαι με συμβόλαιο, πληρώνοντας απλώς μια μηνιαία συνδρομή.
Μάθε περισσότερα για τις εξελιγμένες λύσεις της Skytrack για τα φορτηγά ψυγεία στο: https://skytrack.org/el/ ή τηλεφωνικά στο  210 2202603 και στο 2310 365067.